Mansour a fost făcut KO de Dorin Goga. „Omul-foarfecă” a fost scos cu ambulanța de pe Cluj Arena și transportat direct la spital

Atacantul Ripensiei Timișoara, Gueye Mansour (33 de ani), a fost scos cu ambulanța de pe teren, în meciul cu „U” Cluj, câștigat cu 3-2 de trupa antrenată de Alexandru Pelici. „Omul-foarfecă” a suferit o comoție, după ce a fost lovit de Dorin Goga (34 de ani), a stat nemișcat pe gazon circa șase minute, perioadă în care a fost inclusiv intubat, și transportat la spital.

  • UPDATE: Mansour și-a revenit la spital după comoția suferită în finalul meciului cu „U” Cluj.

 

În ultimul sfert de oră al partidei de pe Cluj Arena, Mansour a rămas întins pe gazon, fără reacție, după un duel aerian cu Dorin Goga, petrecut în minutul 76. În urma unei lovituri de colț, Mansour a respins centrarea venită de la colțul terenului, iar Goga l-a lovit cu capul în ceafă. Atacantul gazdelor venea lansat să reia spre poartă, Mansour a respins balonul cu capul, iar Goga nu l-a mai putut evita pe african.

Au urmat momente în care cei prezenți pe stadion au rămas fără reacție. Mansour nu mai mișca. Arbitrul a cerut încă din momentul contactului intervenția medicilor. Mansour a fost suit pe targă după minute bune în care a fost menținut imobilizat pe gazon, ulterior intubat și urca în ambulanță pentru a fi transportat la spital. Dorin Goga s-a ales cu un cartonaș galben în urma acelui fault, însă abia după ce arbitrul și-a dat seama de gravitatea impactului.

Video cu momentul în care Mansour este lovit de Goga

Ripensia s-a impus cu 3-2, grație unui gol marcat de Octavian Drăghici în minutul 90+8. Celelalte goluri au fost marcate de Cristian Gavra (22′) și Iuliu Hațiegan (55′), pentru clujeni, respectiv Andrei Dumiter (26′, 50′), pentru timișoreni.

În urma acestui rezultat, Ripensia e ca și scăpată de emoțiile retrogradării. „U” Cluj va termina etapa pe loc de baraj, dar Chindia s-a distanțat la patru puncte, după succesul cu liderul Clinceni (1-0). Petrolul poate veni la un punct de „U”, dacă învinge Daco-Getica, sâmbătă, de la ora 12:00.

Pe aceeași temă