„Magia în tribune o facem noi / Promovarea o aduceți voi!”. Fanii echipei FC Voluntari și-au expus dorința printr-o coregrafie 3D

Marius ANGHEL 30 Mar. 2015, 10:15 Campionat

Ultimul meci al returului Ligii 2 a fost eveniment de sărbătoare pentru fanii echipei FC Voluntari. Sâmbătă, suporterii clubului ilfovean ce e lider în Seria I și are prima șansă la promovare în Liga 1 au avut un mesaj special pentru favoriții lor din teren. Și nu orice mesaj, ci unul expus printr-o coregrafie 3D, cum rar vezi pe un stadion în România. Meciul cu SC Bacău, scor 4-1, a fost ales pentru a le transmite gândul lor înainte de startul play-off-ului.

În ciuda vremii nefavorabile, pe o ploaie sâcâitoare, cei aproximativ 400 de suporteri prezenți sâmbătă pe stadionul „Niță Pintea” din Pipera au animat startul partidei cu SC Bacău printr-o coregrafie adresată fotbaliștilor favoriți. Ilfovenii și-au arătat imaginația cu un spectacol de zile mari, care a cuprins toată peluza stadionului local.

Suporterii au afișat o coregrafie 3D în care un vrăjitor ținea în mâini un glob albastru pe care scria „Liga I”, făcând referire la dorința de promovare. De asemenea, aceștia au aprins și câteva torțe după fluierul de start al partidei, una din ele ajungând în terenul de joc. „Magia în tribune o facem noi / Promovarea o aduceți voi!” a fost un alt mesaj afișat pe gardul peluzei stadionului ilfovean, acolo unde jucătorii lui Ilie Poenaru au atacat în prima repriză și chiar au reușit să marcheze încă din primul minut prin Marius Matei.

La meci au fost prezenți și oameni importanți din fotbalul românesc. Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, dar și Secretarul General al FRF, Gheorghe Chivorchian, au urmărit din tribună meciul dintre FC Voluntari și SC Bacău.

Vezi programul și clasamentul pe care FC Voluntari și SC Bacău îl vor avea în play-off

Articol scris de Alexandru ASAN
Foto: Victor CIUPULIGĂ‚

Marius ANGHEL 30 Mar. 2015, 10:15 Campionat
Pe aceeași temă