„Mă așteptam la mult mai mult de la jucători”

Marius ANGHEL 06 Oct. 2012, 19:14 Campionat

Ce a început vineri prost pentru fotbaliștii vâlceni de la CSM s-a terminat azi cu un eșec la Baia Mare, într-un joc în care au avut superioritate numerică mai bine de o repriză. Vineri dimineață, oficialii din Zăvoi au avut emoții pentru banii de deplasare și cazare, trimiși cu întârziere de patronul Rufă. În plus, deși jucătorii au fost asigurați de patron că vineri, când vor fi pe drum, își vor primi salariul restant pe luna trecută, acest lucru nu s-a întâmplat, iar urmările s-au văzut pe teren.

Trupa lui Schumacher nu a putut să profite de avantajul numeric avut mai bine de o repriză și în partea secundă și-a creat o singură ocazie notabilă.

„Echipa a făcut un joc slab, fără determinare, atunci rezultatul normal că le este favorabil gazdelor. Am dominat steril, din zona porții nu am găsit ultima pasă, nu ne-am creat mai deloc situații, chiar dacă am avantaj numeric. Ne lipsește acel cap limpede de la mijlocul terenului. Mă așteptam la mult mai mult de la ei, speram măcar să egaleze, dar trebuia să câștigăm acest joc”
a spus tehnicianul Constantin Schumacher.

„Se vede clar că nu avem experiența necesară mai ales în jocurile cu miză, noi mizând pentru această ediție de campionat pe jucători de 21-23 de ani. Cât privește vreun jucător nominalizat, atâta timp cât am pierdut înseamnă că niciunul din echipă nu a respectat întocmai sarcinile pe care le-am trasat.”, a mai spus după joc Schumacher.

Tânărul antrenor a lăsat tuturor până acum o impresie pozitivă la antrenamente și pregătirea jocurilor, dovedind că știe meserie, singura bilă neagră părând a fi relația prea blândă cu jucătorii.

Articol scris de Adi Georgescu

Marius ANGHEL 06 Oct. 2012, 19:14 Campionat
Pe aceeași temă