„Lumea visează, dar trebuie să te ancorezi și în realitate”

Marius ANGHEL 25 Oct. 2012, 15:53 Campionat

Antrenorul Damilei, Erik Lincar așteaptă mai multă susținere din partea suporterilor de la Drăgășani, chiar echipa sa nu reușește se repete jocurile excelente arătate în primele etape.

„Lumea de aici trebuie să fie mai mulțumită cu rezultatele noastre, suntem o echipă nou-promovată, știu lumea visează, dar trebuie să te ancorezi în realitate. Suporterii vor mereu să câștigăm cu 3-0 și să facem spectacol, nu poți mereu. Am făcut o primă repriză acceptabilă, dar, după ce Alba Iulia a rămas în inferioritate, nu îmi explic de ce nu am mai jucat la nivelul nostru, pe care l-am avut în primele 5-6 etape. Alba Iulia este incomodă, nu degeaba are 10 puncte. Poate băieții au fost un pic temători, după rezultatul negativ de la Mioveni, cu care nu se mai întâlniseră de mult timp. Pe mine mă interesau cele trei puncte, să rămânem pe locul 2, mai ales că Corona este foarte puternică, nu știu cine o va putea opri din cursa spre promovare. Sper să ne refacem repede, mai ales că jucăm la Brașov, un derby al clasamentului, vom încerca să producem surpriză, totul va depinde de noi”

Lincar crede că echipele cu tradiție sunt principalele favorite la promovare, chiar dacă acum, pe primele două locuri din serie sunt două formații nou-promovate. „Nu suntem printre cele mai puternice echipe, dar vom încerca să scoatem maximum din fiecare joc, surpriza este Corona, iar din spate vin Tg. Mureș, Poli, Bihor UTA, care sunt favorite la promovare, prin prisma tradiției și a tuturor aspectelor”.

Articol scris de Adi Georgescu

Marius ANGHEL 25 Oct. 2012, 15:53 Campionat
Pe aceeași temă