„Lucrurile sunt reale. Uitați de lumea virtuală!” Enache, mesaj de interes public despre pandemia de coronavirus: „Suntem într-un film de groază și trebuie să fim personaje pozitive”

Marius ANGHEL 17 Mar. 2020, 14:51 Campionat

Pandemia COVID-19 a suspendat orice activitate fotbalistică în România, dar și în majoritatea țărilor din Europa. FRF a decis întreruperea competițiilor cel puțin până la finalul lunii martie, însă se așteaptă ca acest termen să fie prelungit. Tot mai multe voci cred că începutul lunii mai ar fi momentul în care s-ar putea relua meciurile, însă nimic nu e sigur.

În acest moment, personalitățile din lumea sportivă, dar nu numai, se mobilizează și transmit mesaje video în care recomandă responsabilitate în această situație de criză mondială. Printre aceștia se numără și antrenorul echipei din Liga 2 Petrolul Ploiești. Costel Enache are un mesaj ferm pentru suporteri.

„Vreau să transmit un mesaj, pentru că în acest moment consider că suntem într-o situație destul de delicată. Lucrurile sunt reale. Uitați de lumea virtuală. Suntem într-un film, un film de groază, iar ca să ieșim cu bine din acest film trebuie să fim cu toții personaje pozitive. Ce ar caracteriza un personaj pozitiv? Disciplina și responsabilitatea”, a transmis Enache.

În această perioadă, jucătorii Petrolului au primit program să se pregătească fiecare acasă la el pentru a se menține în formă, iar mijlocașul Derlis David Meza Colli o face în acest mod:

Marius ANGHEL 17 Mar. 2020, 14:51 Campionat
Pe aceeași temă