Lincar a revenit cu noroc pe bancă: „Trebuia să vină și momentul în care să câștigăm”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 19 Oct. 2014, 11:37 Campionat
Lincar a revenit cu noroc pe bancă:**

După șase partide petrecute în tribună, perioadă în care echipa sa nu a marcat niciun gol, antrenorul Erik Lincar a revenit cu noroc pe bancă, în partida din etapa 9 a Ligii 2 cu FC Caransebeș, câștigată de vâlceni cu scorul de 4-1. La golul al treilea, când a înțeles că victoria nu mai poate scăpa, tehnicianul a căzut în genunchi, mulțumind divinității că întrerupe seria neagră a alb-albaștrilor.

„Mă bucur că jucătorii mei au reușit să simtă pulsul victoriei, după cele cinci etape în care nu am reușit să câștigăm. Mă bucur că au reușit să marcheze patru goluri, ceea ce nu am făcut pe parcursul celor opt etape. Sunt supărat că am luat gol, până acum am avut o defensivă foarte bună și lumea a apreciat asta foarte mult, acum suntem și noi pe plus la numărul de goluri. Sunt îngândurat pentru momentele de după pauză, 20-25 minute în care am fost destul de stresați, am greșit multe mingi, nu am fost în joc și cei de la Caransebeș au marcat și au pus presiune pe noi. Trebuia să vină momentul în care să câștigăm și noi un joc. E un pas important pentru noi, pentru echipă, pentru moral, pentru jucători, pe viitor, dacă vom avea încă două jocuri acasă, încercăm să le câștigăm pe ambele și să ne clasăm pe un loc mai bun în campionat” a spus Lincar la conferința de presă susținută după jocul cu FC Caransebeș.

Exasperat de ineficacitatea echipei, antrenorul vâlcenilor a promis în urmă cu o săptămână câte 100 euro pentru fiecare marcator din echipa sa. Astfel, după jocul cu Caransebeș, Erik Lincar va plăti în total 400 euro, principalul beneficiar urmând  a fi nigerianul Konyeha, care urmează să primească jumătate din această sumă. Câte 100 euro vor primi Cosmin Neagu și Lucian Iordache, care au reușit și ei câte un gol.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: Dan Lixandru

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 19 Oct. 2014, 11:37 Campionat
Pe aceeași temă