Liderul se teme de jucătorii lui Răchită. „Stăpânesc destul de bine arma atacului rapid și a contraatacului”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 24 Nov. 2017, 17:16 Campionat
Liderul se teme de jucătorii lui Răchită.**

AFC Hermannstadt joacă, sâmbătă, de la ora 14:00, cu Sportul Snagov, pe stadionul Municipal din Sibiu, în ultima etapă a turului. Liderul Ligii 2 are nevoie de o nouă victorie pentru a încheia prima jumătate a sezonului pe primul loc, indiferent de rezultatele din celelalte meciuri. Sibienii au un avans de doar un punct în fața Dunării Călărași și cinci față de a treia clasată Chindia Târgoviște, astfel că are asigurat în acest moment locul promovabil direct.

Adversara sibienilor din etapa a 19-a se află pe locul 8, cu 26 de puncte, față de cele 41 ale trupei lui Alexandru Pelici.

„Ne așteaptă un meci dificil, cu o echipă care se închide bine și care a primit doar 13 goluri până acum. Terenul nu se prezintă în condiții tocmai bune, dar sperăm să nu ne pună probleme. Chiar dacă au marcat puțin, doar 16 goluri, jucătorii Sportului stăpânesc destul de bine arma atacului rapid și a contraatacului. Sportul are în componență câțiva jucători tineri, de reală valoare. Avem nevoie de o victorie pentru a fi siguri că rămânem pe primul loc. Îi așteptăm pe suporteri în număr cât mai mare la stadion, iar la final sperăm să sărbătorim împreună un nou succes”, a declarat antrenorul principal al AFC Hermannstadt, Alexandru Pelici.

Pelici se va putea baza pe serviciile căpitanului Răzvan Dâlbea, revenit după unele probleme de ordin medical, dar va lipsi, în schimb, fundașul Cătălin Pîrvulescu.

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 24 Nov. 2017, 17:16 Campionat
Pe aceeași temă