Liderul își face griji înaintea partidei de la Miroslava. „Se joacă pe un teren prost. E un meci complicat”. În tur, Dunărea a umilit echipa ieșeană

Marius ANGHEL 18 Apr. 2018, 11:39 Campionat
Liderul își face griji înaintea partidei de la Miroslava.**

În etapa a 30-a a campionatului Ligii 2, Dunărea va juca în deplasare cu Știința Miroslava, formație care se află pe un loc retrogradabil, 18, și are nevoie urgentă de puncte pentru a-și menține șansele să rămână în acest eșalon. În tur, călărășenii au câștigat pe teren propriu cu 6-0, golgheterul campionatului, Valentin Alexandru, reușind atunci un hat-trick. Silviu Pană, Marina Drăghiceanu și Bobo Kanda au punctat și ei pentru echipa pregătită de Dan Alexa.

Partida care e programată să aibă loc pe stadionul din satul Uricani, din comuna Miroslava, are loc sâmbătă, de la ora 11:00. Alexa se așteaptă la un joc greu.

„Știința Miroslava e o echipă care se bate pentru evitarea retrogradării și care are nevoie disperată de puncte. Se joacă pe un teren prost, ca și suprafață, din câte am înțeles. E un meci complicat, dar trebuie să ne întoarcem cu cele trei puncte pentru că sunt foarte importante. Noi trebuie să păstrăm distanța față de Chindia Târgoviște. Cu cât o ducem mai mult, cu atât șansele de a promova cresc și asta ne dă foarte multe încredere”, a spus Alexa.

Duna trecută, Dunărea a câștigat cu 2-0 meciul cu ASU Poli, în timp ce Știința a remizat la Afumați, scor 1-1, într-un joc în care a ratat două lovituri de pedeapsă.

Marius ANGHEL 18 Apr. 2018, 11:39 Campionat
Pe aceeași temă