Laurențiu Roșu i-a dat ocazia lui Celea să debuteze în Liga 2. „O zi perfectă. Îmi propun să fiu pregătit ori de câte ori Mister apelează la mine”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 24 Oct. 2016, 12:23 Actualizat: 24 Oct. 2016, 13:45 Campionat
Laurențiu Roșu i-a dat ocazia lui Celea să debuteze în Liga 2.  „O zi perfectă. Îmi propun să fiu pregătit ori de câte ori Mister apelează la mine”

Laurențiu Roșu a dat dovadă de curaj și inspirație cu ocazia primului său meci oficial pe arena „Motorul”, câștigat cu 2-0 în compania Dunării Călărași. Pe lângă faptul că l-a pierdut pe Tănase (eliminat de pe teren pe final de primă repriză), antrenorul „alb-roșilor” s-a găsit în postura de a-și pierde căpitanul, care acuza dureri la nivelul mușchilor inghinali. Și, cum scorul era 0-0, a decis să riște cu doar trei fundași, norocul său fiind că toți aveau valențe de stoperi.

Apoi, după gol, a apelat și la Daniel Celea (21 ani), care a completat linia de fund, debutând – totodată – în Liga a 2-a. „Mă bucur că a venit acest moment. A fost o zi perfectă pentru mine, atâta timp cât echipa a câștigat cele trei puncte. Nu pot spune că de acum înainte voi juca mai mult, deși e normal să-mi doresc asta și să mă antrenez pe măsură. Deocamdată, îmi propun să fiu pregătit de câte ori Mister va apela la mine. Azi, înainte de a mă băga pe teren. mi-a spus să intru cu încredere, să joc cât mai simplu, mai ales că terenul era foarte greu și bineînțeles să fiu atent în marcaj și să-mi dublez colegii. Atâta timp cât am câștigat și nu am luat gol, cred că mi-am făcut cât de cât treaba”, a spus fostul „pandur” la finalul disputei cu Dunărea.

Deși vine din Liga a 3-a, unde a dat peste destule terenuri rele, Celea a recunoscut că suprafața de pe terenul Motorul l-a surprins puțin neplăcut, dar: „Acestea sunt condițiile, a și plouat foarte mult, știam că ne va fi greu și din acest punct de vedere. Dar, rămâne această victorie prețioasă pentru puncte și moral. Sperăm să ajungem cât mai repede acolo sus unde ne propunem, adică în primele 3-4 locuri”.

Ca și ceilalți colegi ai săi, fundașul de 21 de ani a simțit căldura galeriei arădene la finalul disputei de sâmbătă. „Acest debut în Liga a 2-a e cu atât mai prețios pentru mine cu cât s-a produs în tricoul unei echipe de mare tradiție, iubită în Arad și în toată țara. A fost frumos și la final, la salutul suporterilor, cărora vrem să le mulțumim și pe această cale că sunt alături de noi și ne susțin la fiecare partidă”, a încheiat Celea.

Text: Sport Arad
Foto: UTA Media Design

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 24 Oct. 2016, 12:23 Actualizat: 24 Oct. 2016, 13:45 Campionat
Pe aceeași temă