Laso, perla arădenilor! Marțian: „Nu are preț, îi vom prelungim contractul”

Marius ANGHEL 09 Mar. 2013, 15:08 Campionat
Laso, perla arădenilor!** Marțian:

Ca și în alte partide din turul campionatului, Maximiliano Laso a fost decisiv pentru Campioana Provinciei. Argentinianul a creat mai tot timpul panică în defensiva celor de la ACS Poli și a înscris cu un șut din afara careului golul de trei puncte al „alb-roșiilor”.

„Laso e un fotbalist peste media Diviziei B, care face diferența atunci când stă bine din punct de vedere fizic. Dar, e important ca el să fie pus în valoare de ceilalți coechipieri. Oricum , ar face față cu brio în Liga 1″, spunea Adrian Falub despre noul purtător al tricoului cu numărul 7 la UTA.

Rugat să-i dea o notă „mijlocașului de buzunar”, Adrian Marțian a spus: „A făcut diferența, a fost foarte bun, nimic de spus, dar toată echipa merită felicitată. Ca să nu mai zic de Ene, care ne-a salvat în ultimele minute de câteva ori de primirea unui gol”.

Întrebat apoi care ar fi valoarea de piață al lui Laso, omul de afaceri clujean a adăugat: „Nu are preț, nu-l vindem. UTA nu are nevoie de bani, ci de jucători de valoare. Îi vom prelungi contractul lui Laso”.

Înțelegerea argentinianului cu „Bătrâna Doamnă” expiră în luna august, însă, întrebat dacă ar accepta o ofertă de la un club mai bine cotat, Laso e sigur de alegerea sa: „Îi simt foarte aproape de mine pe domnii Marțian și Giovanni, nu vreau să plec niciunde”.

Sursa: Sport Arad

Foto: Sebastian TĂ‚TARU

Marius ANGHEL 09 Mar. 2013, 15:08 Campionat
Pe aceeași temă