Juventus impune respect adversarilor. Clinceniul n-a emis pretenții în Colentina. Oprița: „Suntem bucuroși, dar și puțin supărați”

Juventus impune respect adversarilor. Clinceniul n-a emis pretenții în Colentina.** Oprița:

Juventus București este una dintre echipele din campionatul Ligii 2 care confirmă că atunci când ești serios, investești în pregătire și îi răsplătești pe jucători la timp ai și rezultate. Trupa din Colentina antrenată de Daniel Oprița este una dintre cele mai puternice din acest start de sezon, cu toate că este o nou-promovată. Vineri, după succesul fără mari eforturi în fața Academicii Clinceni, scor 3-0, s-a instalat pe prima poziție a clasamentului și cu puțin noroc poate încheia acolo această etapă. Primul hop l-a trecut sâmbătă, atunci când n-a fost depășită de FC Brașov, care doar a remizat la ASU Poli, iar următorul este duminică, atunci când liderul detronat, Chindia, primește vizita Daciei Unirea.

În cele șapte etape scurse până acum, Juventus a înregistrat cinci victorii, un egal și o înfrângere, o înfrângere pe care Daniel Oprița nu o poate uita nici acum, deși ea s-a produs acum mai bine de o lună. Bucureștenii au bătut tot ce au prins pe teren propriu, iar vineri au înregistrat un nou succes cu multe goluri. Clinceniul visător la promovare nu a avut nicio reacție în Colentina, acolo unde Bogdan Chipirliu (34, 40, 68) i-a dat de unul singur trei goluri.

Oprita se bucură de reușita jucătorilor săi, însă este îngrijorat din cauza accidentărilor și anunță că va face noi rotații în primul unsprezece. Antrenorul lui Juventus speră ca și în deplasare elevii săi să devină invincibili. „Suntem bucuroși. Meciul a fost echilibrat la început, am întâlnit o echipă care s-a închis foarte bine până am deschis scorul. Mă bucur și pentru Chipirliu, care a reușit să dea trei goluri. Sunt și puțin supărat pentru că am pierdut un jucător important, să vedem ce are (n.r. – brazilianul Wallace a fost schimbat în minutul 29).

Aș fi vrut să nu avem nicio înfrângere, dar am pierdut la Brașov. Eu zic că nu meritam. Am luat două goluri așa cum le-am luat… Dintr-un penalty discutabil cu Brașov și unul de la 50 metri cu Mioveni.

În Liga 2, cam toate echipele marchează mai greu în deplasare. Eu le-am spus să joace la fel ca acasă, să nu se sperie, nu intră oamenii din tribună peste ei. În urma rezultatelor, poate vor prinde încredere și vor juca la fel și în depasare. Până la următorul meci, sper să revină și jucătorii accidentați. Ei au suferit după lovituri primite în timpul jocurilor. Pe unii trebuie să-i mai odihnim, pentru că au jucat în toate jocurile și trebuie să mai joace și alții. Eu zic că a crescut în atractivitate campionatul de când se joacă într-o singură serie”, a declarat Daniel Oprița la radio Sport Total FM.

Rezultatele înregistrate de Juventus până acum în campionat și următoarele meciuri:

Et. 1: Juventus București – CS Mioveni     4-1
Et. 2: FC Brașov – Juventus București     1-0
Et. 3: Juventus București – Șoimii Pâncota     18-0
Et. 4: Luceafărul Oradea – Juventus București     0-1
Et. 5: Juventus București – CS Afumați     2-0
Et. 6: Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – Juventus București     0-0
Et. 7: Juventus București – FC Academica Clinceni     3-0
Et. 8: Juventus București – Olimpia Satu Mare / 20 septembrie, ora 17:00
Et. 9: Dunărea Călărași – Juventus București / 25 septembrie, ora 13:00

Pe aceeași temă