Ionuț Popa, surprins de demisia antrenorului principal Todea. „Credeam că am clarificat asta când am revenit la UTA”

Marius ANGHEL 01 May. 2018, 09:13 Campionat
Ionuț Popa, surprins de demisia antrenorului principal Todea.**

La Uricani, lângă Iași, după aproape trei ani de zile, echipa fanion a Aradului s-a prezentat la un meci oficial în Liga 2-a fără Cristian Todea pe bancă. De fapt, se mai întâmplase și în toamnă, la Afumați, când „Dulăul” a intenționat pentru prima oară să plece din stafful UTA-ei odată cu numirea ca „principal” a lui Adrian Falub și a lui Marius Suller ca prim „secund”. Atunci a revenit asupra deciziei și o săptămână mai târziu își începea cariera ca antrenor principal, însă de această dată nu a mai fost cale de întoarcere.

Todea și-a reziliat contractul pe cale amiabilă cu conducerea grupării fanion a Aradului, iar joi și-a luat rămas bun de la jucători, înainte de plecarea acestora spre Moldova. Ionuț Popa s-a arătat surprins de gestul fostului mijlocaș, spunând că niciodată nu i-a dat impresia că nu ar avea nevoie de el în stafful tehnic utist.

„Nu mă așteptam la gestul lui Cristi, de altfel eu am aflat de la conducerea clubului că a plecat. Sincer, îmi pare rău, era important pentru staff și echipă, credeam că am clarificat asta când am revenit la UTA. Cristi a rămas antrenorul principal al echipei, dădea cel mai des indicații de pe margine, vorbea în conferințele de presă, nu-mi dau seama ce l-a supărat sau din ce cauză a plecat de la club”, a spus directorul tehnic al „Bătrânei Doamne” după succesul Știința Miroslava (2-1).

Altfel, utiștii au revenit la antrenamente luni după-amiază. Partida cu Foresta Suceava e programată sâmbătă, la ora 11:00, pe arena „Otto Greffner” din Șiria și nu va fi televizată. Cu șase puncte în această săptămână (trei obținute prin decizia Comisiei de Disciplină după abandonul Timișoarei în derby-ul Vestului), plus cele care vor sosi la „masa verde” cu ASA-ul, UTA și-ar atinge obiectivul primăverii cu cinci runde înainte de concluzia sezonului.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 01 May. 2018, 09:13 Campionat
Pe aceeași temă