Ionuț Popa, surprins de demisia antrenorului principal Todea. „Credeam că am clarificat asta când am revenit la UTA”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 01 May. 2018, 09:13 Actualizat: 01 May. 2018, 09:14 Campionat
Ionuț Popa, surprins de demisia antrenorului principal Todea.  „Credeam că am clarificat asta când am revenit la UTA”

La Uricani, lângă Iași, după aproape trei ani de zile, echipa fanion a Aradului s-a prezentat la un meci oficial în Liga 2-a fără Cristian Todea pe bancă. De fapt, se mai întâmplase și în toamnă, la Afumați, când „Dulăul” a intenționat pentru prima oară să plece din stafful UTA-ei odată cu numirea ca „principal” a lui Adrian Falub și a lui Marius Suller ca prim „secund”. Atunci a revenit asupra deciziei și o săptămână mai târziu își începea cariera ca antrenor principal, însă de această dată nu a mai fost cale de întoarcere.

Todea și-a reziliat contractul pe cale amiabilă cu conducerea grupării fanion a Aradului, iar joi și-a luat rămas bun de la jucători, înainte de plecarea acestora spre Moldova. Ionuț Popa s-a arătat surprins de gestul fostului mijlocaș, spunând că niciodată nu i-a dat impresia că nu ar avea nevoie de el în stafful tehnic utist.

„Nu mă așteptam la gestul lui Cristi, de altfel eu am aflat de la conducerea clubului că a plecat. Sincer, îmi pare rău, era important pentru staff și echipă, credeam că am clarificat asta când am revenit la UTA. Cristi a rămas antrenorul principal al echipei, dădea cel mai des indicații de pe margine, vorbea în conferințele de presă, nu-mi dau seama ce l-a supărat sau din ce cauză a plecat de la club”, a spus directorul tehnic al „Bătrânei Doamne” după succesul Știința Miroslava (2-1).

Altfel, utiștii au revenit la antrenamente luni după-amiază. Partida cu Foresta Suceava e programată sâmbătă, la ora 11:00, pe arena „Otto Greffner” din Șiria și nu va fi televizată. Cu șase puncte în această săptămână (trei obținute prin decizia Comisiei de Disciplină după abandonul Timișoarei în derby-ul Vestului), plus cele care vor sosi la „masa verde” cu ASA-ul, UTA și-ar atinge obiectivul primăverii cu cinci runde înainte de concluzia sezonului.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 01 May. 2018, 09:13 Actualizat: 01 May. 2018, 09:14 Campionat
Pe aceeași temă