Încălzirea înainte de meciul cu UTA. ASU Poli vrea o victorie la Satu Mare, deși antrenorul ei are noi nemulțumiri

Marius ANGHEL 05 Oct. 2017, 13:38 Campionat
Încălzirea înainte de meciul cu UTA.** ASU Poli vrea o victorie la Satu Mare, deși antrenorul ei are noi nemulțumiri

La ASU Poli a început deja numărătoarea inversă înainte de derby-ul cu UTA, care are loc nu weekendul acesta, ci viitorul, dar până atunci, echipa suporterilor timișoreni mai are o deplasare la Satu Mare. Pentru antrenorul Bogdan Andone e o revenire pe terenul fostei echipe unde a antrenat în campionatul trecut, una la care și-a pus amprenta. Și antrenorul se gândește că o victorie e necesară pentru a aduce lume la derby, la fel ca și jucătorii. De asemenea, Andone s-a plâns că stafful actualului său club nu este suficient de mare.

Andone revine la Satu Mare, de unde a plecat cu lacrimi în ochi după ce jucătorii și-au dovedit atașamentul față de el și i-au cântat numele la ultima conferință de presă. Chiar și așa, antrenorul Politehnicii nu consideră că urmează un meci special prin prisma trecutului. Se teme însă că va da de un teren prost.

„La Satu Mare e un teren greu. Din ce am văzut, se anunță vreme ploioasă, chiar dacă terenul a fost refăcut. Ne așteaptă o deplasare grea, cu o echipă incomodă, arțăgoasă, mai ales pe teren propriu. Au schimbat și ideea de bază a echipei, sunt majoritatea jucători sătmăreni în primul „11″, antrenori sătmăreni. E normal să fie o nouă emulație, s-a văzut și în rezultatele echipei, au obținut două victorii în ultimele două meciuri. Nu e un meci special, toate meciurile sunt la fel, de trei puncte. Toate au trei puncte, niciun meci nu e mai important ca altul. E foarte important să facem un rezultat pozitiv. Noi încercăm să câștigăm meciul și prin asta să aducem cât mai multă lume la meciul cu UTA. E nevoie de emulație în jurul echipei, de oameni care să ne susțină”, a declarat antrenorul lui ASU Poli la conferința de presă de dinaintea meciului cu Olimpia.

Andone vrea un staff cu medic și preparator fizic și trimite o „aroganță” către antrenorul de la Biled

După ce s-a plâns de terenul netăvălugit de la Biled, Andone se teme că va juca în noroi la Satu Mare, dar acest aspect nu este singura problemă. Tehnicianul alb-violeților s-a plâns că nu are staff cu preparator fizic și medic. Acest lucru este relativ, deoarece, echipa are doi medici care au fost aduși inclusiv la prezentarea lotului.

Andone nu l-a iertat pe Iulian Tăut, (n.r. – antrenorul Biledului, cel care a spus că Poli merită alt staff) și a spus senin că nu știe numele antrenorului de la Voința Biled, deși înainte de jocul de Cupă a strâns informații importante despre adversar.

„Am văzut că antrenorul de la Biled, nu știu cum se intitulează domnul, ne-a atacat din punct de vedere al staffului. Are dreptate, pentru că avem nevoie de cadrul medical, de preparator fizic, avem nevoie de mai multe din punct de vedere al staffului. Cred că până în iarnă rămâne la nivelul la care suntem”, a spus Andone.

Ionuț Plămadă, cu gândul la derby: „Avem nevoie de un moral bun pentru meciul cu UTA”

Venit vara aceasta la echipă, Ionuț Plămadă e conștient că o victorie cu Satu Mare cântărește mult pentru meciul cu UTA. „E greu la Satu Mare, e o echipă bună, mai ales în jocurile de acasă. E un teren foarte greu, foarte dificl. Și anul trecut aveau o echipă bună, puneau presiune mare pe adversar, mai ales în jocurile de acasă. Anul acesta este la fel, ultimele două etape le-au câștigat și va fi un meci foarte dificil. Pentru noi este important să avem un moral bun la meciul cu UTA și normal că mergem la victorie. Este prima șansă să câștigăm după patru meciuri de campionatși este foarte important să avem încredere în noi”, a declarat jucătorul.

Carol Taub, marcator sezonul trecut la Satu Mare: „Mi-aș dori să marchez meci de meci”

Fundașul Carol Taub a subliniat mai degrabă importanța punctelor pentru ASU Poli, care a căzut pe locul 11. „Este o deplasare dificilă având în vedere poziția în clasament. Noi sperăm să câștigăm, mergem încrezători acolo. Avem un moral foarte bun după meciul de ieri. Sperăm să obținem cele trei puncte. Mi-aș dori să marchez la fiecare meci. Dacă reușesc să o fac e bine pentru echipă, dacă nu, ajut cum pot. Nu știu dacă e așa important că e ultimul joc înainte de meciul cu UTA. Noi luăm fiecare joc în parte, nu ne gândim câte etape mai sunt până la meciul cu UTA”, a precizat Taub.

Meciul dintre Olimpia Satu Mare și ASU Poli Timișoara, contând pentru etapa a 11-a a Ligii 2, se desfășoară sâmbătă la ora 11:00. Jocul nu este televizat. Înaintea etapei din acest weekend, ASU Poli și Olimpia sunt vecine în clasament cu același număr de puncte, pe locurile 11 și 12, cu 13 puncte, însă timișorenii au avantajul unui golaveraj mai bun.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: Emanuel Titus ILIEȘI / Druckeria

Marius ANGHEL 05 Oct. 2017, 13:38 Campionat
Pe aceeași temă