Iancu: „Retrag dosarul de licențiere! Jucătorii își vor găsi alte echipe”

07 May. 2012, 15:01 Campionat
Iancu:

Chiar dacă din partea Federației sunt semnale că Poli Timișoara ar putea fi acceptată în prima ligă, Marian Iancu nu vrea să audă de licență, deoarece este foarte supărat pe cei care conduc orașul și pe suporterii lui Poli

Într-o etapă sau două, Poli poate promova, din punct de vedere matematic, în prima ligă. Întrebat dacă această promovare merită sau nu să fie sărbătorită, Iancu a răspuns astfel: „Jucătorii pot să sărbătorească, pentru rezultatele lor sportive. În funcție de cum au jucat și cum vor juca, ei pot să își găsească locul la alte echipe, unele mai mari, altele mai mici.

Dar orașul nu are motiv să sărbătorească împreună cu ei, pentru că în această săptămână noi vom depune documentele pentru retragerea dosarului de licențiere. Nu îndeplinim criteriile financiare. Politicienii din Asociația Suporterilor Druckeria au spus că sunt țigan cerșetor. Uite că nu sunt. Dacă eram țigan cerșetor, mai cerșeam bani de la BkP ca să îndeplinim condițiile„.

Patronul lui Poli continuă să îi facă „reclamă” candidatului USL la funcția de primar al Timișoarei. „Eu oricum plec, și dacă va câștiga Robu alegerile, și dacă nu. Dar dacă va fi el primar, o să cedez Universității Politehnica palmaresul. Le mai las câteva grupe de juniori foarte bune și o echipă de liga a treia sau a patra„, a spus Iancu.

Articol de Radu FAUR

07 May. 2012, 15:01 Campionat
Pe aceeași temă