„Iancu Carabageac fost unul dintre marii fotbaliști români”

Mihai Andries 15 Aug. 2013, 17:00 Campionat

Antrenorul echipei CSM Rm. Vâlcea, Claudiu Niculescu a făcut zilele trecute cunoștință cu simbolul fotbalului vâlcean, Iancu Carabageac. Claudiu Niculescu a impresionat extrem de plăcut la conferința de presă susținută la Primăria Rm. Vâlcea, în care a amintit despre fostul jucător al Chimiei, Iancu Carabageac.

„Am avut plăcerea să îl cunosc zilele trecute pe marele fotbalist vâlcean, Iancu Carabageac, pe care îl stimez foarte mult. Știu că s-ar bucura dacă va vedea acest lucru, îi vom dedica și lui promovarea. Iancu Carabageac a fost unul din marii fotbaliști români ai timpurilor, nu numai ai Vâlcei, știu asta din povestirile tatălui meu, care a avut plăcerea să joace alături de el” a spus tehnicianul CSM-ului .

De departe cel mai iubit fost jucător de către fanii vâlceni,  Iancu Carabageac  este la pensie și a refuzat mereu ofertele de a reveni în fotbalul vâlcean, alegând să rămână departe de fenomen. În schimb, fiul său, Marcel a fost ani buni secund la Damila și a rămas și acum unul dintre secunzii lui Claudiu Niculescu la CSM Rm. Vâlcea.

 

Articol scris de Adi GEORGESCU

Mihai Andries 15 Aug. 2013, 17:00 Campionat
Pe aceeași temă