„I-am propus lui Grigoraș să vină la UTA, sunt deschis și pentru Ionuț Popa”

Mihai Andries 31 Jul. 2013, 14:38 Campionat

Adrian Marțian a vehiculat două posibile nume pentru banca tehnică a Bătrânei Doamne. Petre Grigoraș e numele pe care Marțian l-a pronunțat când a venit vorba de postul de antrenor principal al UTA-ei.

„L-am sunat pe Grigoraș și i-am propus să fie antrenor la UTA. Mi-a spus că ar avea ofertă și din Liga I, dar nu prea ar vrea să meargă, campionatul e început. Se gândește până vineri dacă acceptă. Oricum, trebuie să ne întâlnim față în față să ne spunem fiecare pretențiile”, a dezvăluit Marțian.

Deschis și la „Mister”

În Arad s-a vorbit astăzi despre o posibilă revenire a lui Ionuț Popa la UTA. Pentru moment însă, Marțian spune că nu a discutat personal cu ultimul antrenor care a promovat UTA – pe teren – în Liga I. Dar, „din câte știu eu, cineva (n.r. nu a dorit să spună cine) a luat legătura cu el pentru a face un program de antrenament. Dacă Ionuț Popa vrea să antreneze și să ajute echipa fanion a orașului său, eu sunt deschis la discuții și cu el. Dar deocamdată nu l-am contactat personalÖ¨”, spune Marțian. Contactat, Ionuț Popa a negat orice implicare a sa la UTA.

Gio îl așteaptă

Adrian Marțian și-a anunțat astăzi sosirea la Arad. Aici găsește aceeași situație și un Giovanni Catanzaritti care a decis, în calitate de administrator și președinte, să nu mai semneze niciun act oficial până când partenerul său nu-și va respecta înțelegerea privind achitarea datoriilor la stat și restanțele către jucători și angajați.

Sursa: SportArad

Mihai Andries 31 Jul. 2013, 14:38 Campionat
Pe aceeași temă