Hermannstadt întâlnește singura echipă cu punctaj maxim obținut pe teren în primele două etape din acest an. Pelici: „Nu concepem alt rezultat decât victoria”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 17 Mar. 2018, 09:25 Actualizat: 17 Mar. 2018, 09:26 Campionat
Hermannstadt întâlnește singura echipă cu punctaj maxim obținut pe teren în primele două etape din acest an.  Pelici: „Nu concepem alt rezultat decât victoria”

FC Hermannstadt întâlnește în acest weekend singura echipă care în acest start de an a obținut două victorii în tot atâtea meciuri desfășurate. Duminică, de la ora 12:00, în cadrul rundei a 25-a, echipa sibiană joacă pe teren propriu cu Pandurii Târgu Jiu. În tur, formația lui Pelici a câștigat cu scorul de 3-1 meciul disputat la Motru.

Antrenorul Alexandru Pelici și-a avertizat jucătorii că îi așteaptă încă un meci dificil, chiar dacă Pandurii ocupă un loc în jumătatea inferioară a clasamentului. Tehnicianul echipei sibiene nu îi va avea la dispoziție pe Alexandru Curtean și Alexandru Târnovan, ambii cu probleme de ordin medical, în schimb reintră Radu Crișan, Alexandru Coman și Robert Boboc după ce și-au ispășit etapa de suspendare acum o săptămână, la Arad.

„Întâlnim o echipă care a obținut două victorii în cele două meciuri disputate până acum de la reluarea campionatului. Pandurii are în lot mulți jucători tineri, dar trebuie să fim atenți, trebuie să tratăm cu maximă seriozitate meciul, pentru a nu avea surprize. Le-am spus băieților să fie atenți, să fie pragmatici, pentru că nu concepem alt rezultat decât victoria. Vor lipsi Curtean și Târnovan, ambii accidentați. În schimb, reintră cei trei jucători care au fost suspendați cu UTA”, a spus Pelici.

Tehnicianul „alb-roșilor” a vorbit, cu această ocazie, și de meciurile cu Gaz Metan Mediaș, din semifinalele Cupei României. „Vom trata cu maximă seriozitate dubla cu echipa din Mediaș. Ne dorim să jucăm finala, dar nu trebuie să uităm că principalul nostru obiectiv, anul acesta, este promovarea în Liga 1. În Cupa României ne-am depășit obiectivul, dar o eventuală finală ar fi ceva frumos pentru echipa noastră. Ne bucurăm că am evitat o deplasare lungă, la Botoșani sau Craiova, în plin campionat”, a mai spus Pelici.

Înaintea meciului de duminică, FC Hermannstadt ocupă locul secund în clasamentul Ligii 2, cu 50 de puncte, în timp ce Pandurii se află pe locul 14, cu 24 de puncte.

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 17 Mar. 2018, 09:25 Actualizat: 17 Mar. 2018, 09:26 Campionat
Pe aceeași temă