Ghiț: „Relațiile de joc încă suferă, important este că am câștigat”

Marius ANGHEL 08 Sep. 2013, 13:22 Campionat
Ghiț:** „Relațiile de joc încă suferă, important este că am câștigat

Bihorenii au reparat oarecum imaginea ștearsă din prima confruntarea oficială din acest sezon cu un gol de trei puncte înscris în cel de-al treilea minut de prelungire. Deși s-au adunat de o săptămână și au mai și jucat cu un om în minus 50 de minute, utiștii au rezistat cu brio pe arena „Iuliu Bodola” și doar o eroare a portarului Obrehauser a privat-o de un punct meritat.

În opinia antrenorului gazdelor, orădenii ar fi scăpat pe nedrept victoria contra arădenilor. „Ar fi fost păcat să fi pierdut puncte cu UTA. La 1-0 am avut două ocazii prin Lukacs și apoi om în plus… Altfel ar fi fost jocul dacă Lukacs ar fi marcat. Felicit echipa pentru dăruire. Lucrul cel mai important este că am luat cele trei puncte. A fost primul meci, avem o echipă nouă, iar relațiile încă suferă. Avem nevoie de încredere, iar aceasta ți-o dă doar rezultatele. Cu Mihuț și Florin Pop, care sunt accidentați, poate am fi reușit mai mult”, consideră Gheorghe Ghiț.

Cât despre adversarul de pe Mureș, antrenorul „roș-albaștrilor” a spus sec: „UTA nu ne-a susprins pentru că nu știam cum joacă. Știam doar că vor veni să joace cu ambiție și mult entuziasm”.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 08 Sep. 2013, 13:22 Campionat
Pe aceeași temă