„Gestul lui Voinea a fost stupid”

Mihai Andries 05 Dec. 2012, 13:37 Campionat

Antrenorul Damilei, Erik Lincar a criticat gestul necugetat al atacantului Albert Voinea, care a arătat gesturi obscene băncii argeșene după marcarea celui de-al doilea gol, fiind eliminat.

„Noi am plecat de la 0-1, pentru ca am luat gol în primele minute pe o greșeală a unui apărător, dar am revenit în joc, ne-am dominat adversarul și am reușit să marcăm doua goluri. Gestul care a provocat eliminarea lui Voinea a fost stupid, iar până acum nu mi s-a întâmplat să văd un jucător care primește cartonaș roșu după ce marchează. Dacă, după pauză, la scorul de 2-1 pentru noi, Adi Popa reușea sa marcheze, era greu de crezut ca argeșenii ar mai fi putut întoarce rezultatul. Cred că cele mai mari șanse de promovare din această serie le au Corona Brașov și Timișoara. Pentru noi, clasarea în primele șase echipe la sfârșitul campionatului ar fi un lucru pozitiv. La Damila există o strategie pe termen mediu de promovare în Liga 1, dar pentru a ajunge acolo trebuie puse la punct mai multe aspecte” a declarat Erik Lincar.

Golgeterul eșalonului secund, Albert Voinea, cel mai bun jucător al echipei în acest tur va fi penalizat financiar de către conducerea clubului pentru gestul său copilăresc, care a condus la pierderea jocului de la Pitești.

Articol scris de Adi GEORGESCU

Mihai Andries 05 Dec. 2012, 13:37 Campionat
Pe aceeași temă