Gest urât al lui Sălăgeanu, la meciul de la Oradea: „Stați jos, în sărăcia voastră!”. Doctorii de pe ambulanța au amenințat că pleacă dacă nu primesc banii la pauză

Gest urât al lui Sălăgeanu, la meciul de la Oradea:
  • Antrenorul echipei FC Bihor, Dan Mănăilă, s-a plâns că Adrian Sălăgeanu, mijlocașul Olimpiei Satu Mare, l-a înjurat în timpul partidei de astăzi, de la Oradea, și a râs pe seama problemelor financiare ale clubului gazdă.
  • Nici cei de pe ambulanță nu mai au încredere în echipa orădeană, cerându-le la pauză cei 600 de lei pentru prezența la meci. Dacă nu i-ar fi primit ar fi plecat de la stadion, iar FC Bihor ar fi pierdut meciul din etapa a 15-a la „masa verde”.


Au fost schimburi dure de replici în timpul partidei FC Bihor – Olimpia Satu Mare (0-5) între Sălăgeanu, din tabăra oaspeților, și antrenorul gazdelor, Mănăilă. Din spusele antrenorului orădean, fostul campion cu Oțelul Galați a profitat de situația financiară precară a celor de la FC Bihor pentru a-i enerva pe aceștia. Cei doi au avut mai multe schimburi de replici în timpul partidei din etapa a 15-a a Ligii 2, iar după unul dintre acestea banca orădenilor s-a ridicat în picioare, supărată pe injuriile pe care le adresa Sălăgeanu. „Stați jos, în sărăcia voastră”, ar fi spus jucătorul Olimpiei.

„Nu mă așteptam de la un jucător care a evoluat în Champions League să aibă asemenea atitudine. Îi doresc să mai ajungă să joace în Champions League, dar nu cu această atitudine”, a spus Mănăilă, la finalul jocului.

În schimb, pe teren, dacă ignorăm aceste ieșiri, Sălăgeanu a făcut un meci foarte bun la Oradea, reușind să înscrie de două ori în poarta adversarilor. Olimpia și-a asigurat victoria încă din prima repriză, după reușitele lui Muntean (14), Sălăgeanu (17) și Takacs (45+1, din penalty). În partea secundă, sătmărenii au fost din nou la conducerea jocului și au mai înscris de două ori, prin căpitanul Iuhas (61) și Sălăgeanu (83).

De situația finaciară precară de la FC Bihor au auzit și cei care trimit ambulanța la stadion. Aceștia au cerut la pauza jocului cei 600 de lei pe care trebuie să-i primească la fiecare meci, pentru a nu risca să rămână cu banii neachitați, amenințând că vor pleca în caz contrar. Banii au fost plătiți imediat pentru că, altfel, FC Bihor ar fi pierdut meciul la „masa verde”.

FC Bihor trece printr-o perioadă extrem de grea, e aproape de faliment, jucătorii sunt neplătiți și evoluează doar pentru a impresiona alte cluburi și a obține transferuri, iar conducătorii abia strâng bani pentru a organiza meciurile de pe teren propriu.

Articol scris de Nicolae MIHALCEA

Pe aceeași temă