FOTO | Ungureanu a „iertat” Gloria. CF Brăila a ratat victoria în Crâng după ce a irosit o lovitură de pedeapsă

Adrian Soare, Marius ANGHEL 09 Mar. 2015, 11:44 Campionat

La prima apariție din acest an în fața propriilor suporteri, Gloria Buzău nu a reușit să oprească în Crâng toate cele trei puncte puse la bătaie în disputa cu CF Brăila din etapa a 18-a. Cele două echipe au terminat la egalitate, scor 0-0, în urma unui joc modest, influențat și de starea proastă a terenului, ceea ce a făcut ca fazele de poartă să fie destul de rare. Spre final însă, mai întâi oaspeții, apoi gazdele puteau să dea lovitura decisivă.

Brăilenii au părut ceva mai insistenți în ofensivă, chiar de la începutul partidei când Pușcașu (6) și Ungureanu (8) și-au încercat norocul la poarta lui Sârbu, dar șuturile lor au ocolit ținta. Goalkeeperul buzoian s-a remarcat ceva mai târziu, respingând mingea din fața lui Onofraș, care scăpase singur în careu.

În debutul reprizei secunde, formația din Crâng a fost aproape de deschiderea scorului, însă șutul centrare al micuțului mijlocaș Nini Popescu (47) a fost respins de sub transversală de Mitrea și astfel tabela de marcaj a rămas nemodificată. Cu 20 de minute înainte de final, oaspeții au obținut un penalty după faultul comis de Dumitrescu, iar Ungureanu a executat ca în curtea școlii, trimițând mult peste poartă, spre bucuria buzoienilor. Aceștia din urmă au scăpat din nou cu fața curată când cel care a ratat lovitura de pedeapsă a tras în bară, de la 12 metri.

Ultima ocazie notabilă a partidei a aparținut Gloriei, mingea șutată de Popescu (82) întâlnind stâlpul din dreapta porții lui Mitrea, iar confruntarea s-a încheiat fără gol.

GLORIA BUZĂ‚U    0
CF BRĂ‚ILA        0

D. Sârbu – Amet, Ad. Ghinea, Dăniță (cpt.), Agache – N. Popescu (Bobe ”85), Cl. Dumitrescu, G. Marcu, D. Burlacu (Răduca ”57) – Pălimaru, M. Dedu
Rezerve neutilizate: Stoicescu – Hristian, Koprindzniyski, Vlaicu, Al. Drăguț
Antrenor: Ion Viorel

Cr. Mitrea – M. Dima, L. Ivan, Ghiocel, Stănciulescu – Pușcașu, Ndigwe (B. Spătaru ”62), Olenic, S. Frunză (cpt.) – Onofraș, B. Ungureanu (Al. Radu ”74)
Rezerve neutilizate: Leu – Bârsănel, Mucuță, Necoară, D.Spiridon
Antrenor: Alin Pânzaru

Stadion: Gloria (Buzău); Spectatori: 500; Arbitru: Cătălin Buși (Râmnicu Vâlcea); Asistenți: George Marian Fridl (Comănești) și Dan Lucian Ilieș (Brașov); Jucătorul meciului: Dan Sârbu.

Articol și foto de Adi SOARE
Video: Pro Brăila

Adrian Soare, Marius ANGHEL 09 Mar. 2015, 11:44 Campionat
Pe aceeași temă