Foresta joacă perfect cu Popovici antrenor. Al doilea meci, a doua victorie| VIDEO

Marius ANGHEL 29 Aug. 2016, 13:12 Campionat

Foresta Suceava arată altfel cu Cristian Popovici pe banca tehnică. După debutul cu victorie la Timișoara, sâmbătă, pe Areni, Foresta s-a impus lejer și pe teren propriu, 4-1 cu CS Balotești, făcându-i astfel antrenorului principal un debut frumos în fața propriilor spectatori.

Marius Matei (22) a deschis balul contra ilfovenilor cu reușita sa după un șut puternic la colțul scurt și tot el a majorat scorul cu puțin înainte de pauză, în minutul 43, cu o deviere decisivă cu călcâiul după o centrare din banda stângă a lui Bogdan Rusu.

În repriza a doua, noua achiziție Alessandro Masella (51) a ridicat scorul la proporții de neprezentare cu o lovitură de cap după un corner executat de Semeghin, iar, pe final, Vlad Bujor (87) și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor după ce a trecut de defensivă și a finalizat din interiorul careului.

Baloteștiului a reușit imediat să puncteze pentru onoare prin Valentin Andrei (88), cu un șut din interiorul careului, dar ilfovenii au mai avut pe parcursul reprizei a doua un gol, însă arbitrul l-a anulat pe motiv că Flămânzeanu s-a aflat în offside atunci când a reluat cu capul în plasă.

Sucevenii acumulează astfel 6 puncte și urcă pe locul 12 în clasament, la egalitate cu alte două echipe, în timp ce CS Balotești rămâne cu 4 puncte și se află pe locul 14, la egalitate cu Călărașiul.

Popovici: „Trebuia să facem tot ce depindea de noi pentru a câștiga și acest meci”

„E o victorie care a venit într-un moment foarte bun. Trebuia să facem tot ce depindea de noi pentru a câștiga și acest meci pentru a avea o continuitate pozitivă în privința rezultatelor. Dacă nu câștigam astăzi (n.r. – sâmbătă) pierdeam din satisfacția victoriei de la Timișoara. Am câștigat de o manieră categorică, am dominat tot meciul, am fost echipa mai bună și scorul este unul meritat. Îmi felicit jucătorii. Au respectat sarcinile de joc și s-au dăruit total. Țin să mulțumesc și publicului. Am mai spus că aici, la Suceava, simți că publicul este în spatele echipei. Mi-aș fi dorit să fii fost chiar mai mulți suporteri, dar probabil unii au dezarmat după înfrângerea aceea cu UTA. Poate reușim să câștigăm la Berceni, iar la următorul meci de acasă, cel cu Chindia Târgoviște, sunt convins că vor veni și mai mulți suporteri. E important pentru noi ca publicul să fie al 12-lea jucător, ca-n reclama la Bergenbier”, a comentat, citat de gazetasv.ro, antrenorul Cristian Popovici primul meci desfășurat pe teren propriu de Foresta sub conducerea sa.

Popovici a apreciat evoluția italianului Alessandro Masella și apetitul ofensiv al celor trei atacanți folosiți sâmbătă. „Masella a intrat oarecum forțat pentru că Lung a acuzat o întindere musculară la încălzire. Aveam însă încredere în el. Știam ce poate de la Bacău și sunt mulțumit că, la 19 ani și jumătate, la primul lui meci la Suceava, a marcat și a dat siguranță în axul central al apărării. În privința lui Matei, ne așteptam să marcheze. La fel cum ne așteptam și de la ceilalti atacanți să-și facă datoria. Bogdan Rusu a făcut practic faza golului doi, iar Bujor a intrat și a marcat. Avem atacanți buni, sperăm să-și mențină apetitul ofensiv”, a mai spus Cristi Popovici.

VEZI o GALERIE FOTO a meciului de la Suceava

Foresta Suceava: Niga – D. Bălan (cpt.), Masella, A. Mutu, Semeghin – Cerlincă (Dănilă ’88), Vl. Stănescu, Căinari, Drugă (Dumitriu ”60) – Bg. Rusu, M. Matei (Bujor ”76)
Antrenor: Cristian Popovici

CS Balotești: Iordan – Darie, Flămânzeanu, Marciuc (Cl. Herea ”53), Mirescu – Antoche, I. Sandu (cpt.), I. Nicolae, P. Ioniță – Bakalli (Fl. Niculae ”62), Bâtfoi (Val. Andrei ”70)
Antrenor: Cornel Nica

Foto și video: Gazeta SV

Marius ANGHEL 29 Aug. 2016, 13:12 Campionat
Pe aceeași temă