Florea și Curtuiuș sunt la egalitate în topul golgheterilor echipei UTA în acest sezon. Ce spun cei doi atacanți despre meciul nebun de la Brăila

Marius ANGHEL 20 Nov. 2017, 13:19 Campionat
Florea și Curtuiuș sunt la egalitate în topul golgheterilor echipei UTA în acest sezon.** Ce spun cei doi atacanți despre meciul nebun de la Brăila

Meciul de la Brăila dintre Dacia Unirea și UTA Arad a fost unul dintre cele mai spectaculoase din cadrul etapei a 18-a a Ligii 2, penultima a turului. Arădenii au condus cu două goluri, jucătorii lui Pânzaru au egalat imediat după pauză, oaspeții s-au distanțat din nou la două lungimi, care alb-albaștrii să mai înscrie încă o dată și să tensioneze finalul jocului. În cele din urmă, utiștii s-au impus cu 4-3 și s-au îndepărtat la patru puncte de locurile retrogradabile.

Revenit după o accidentare, Daniel Florea a jucat pentru UTA aproape tot meciul la Brăila, fiind înlocuit în minutul 83 cu Păcurar. Atacantul a reușit o dublă, golurile de desprindere după egalare, și a ajuns la cinci reușite în șase meciuri jucate pentru „Bătrâna Doamnă”, egalându-l astfel pe golgheterul Marius Curtuiuș.

„În primul rând, sunt foarte bucuros că am revenit pe teren, că nu a fost ceva mai grav după incidentul de la Suceava. La Brăila pot spune că am trecut prin toate stările posibile. Am controlat începutul de joc, am condus cu 2-0, iar în câteva minute ne-am trezit egalați. Din fericire, acum am avut un procent bun de fructificare a ocaziilor, iar asta a făcut diferenșa la final, pe lângă determinarea și experiența jucătorilor care au muncit extraordinar. Pentru privitori a fost un meci frumos, cu de toate, pentru noi, o gură de oxigen în ceea ce privește situația din clasament. Eu, într-adevăr, am avut realizări, dar ele au venit la capătul muncii și determinării extraordinare din partea băieților, așa că ei merita toate felicitarile”, a precizat Florea pentru site-ul oficial al clubului UTA.

La Brăila unul dintre cele patru goluri a fost marcat și de căpitanul Marius Curtuiuș. Cinci reușite are în acest campionat atacantul, fiind la egalitate cu Florea în topul din acest sezon al golgheterilor echipei arădene. Cei doi jucători au făcut cuplu perfect în atacacul UTA-ei. „A fost un meci greu, Brăila fiind o echipă bună în special când joacă acasă. Noi am început bine, am reușit să avem 2-0, dar am cedat inițiativă și le-am permis să egaleze. Am luptat și am revenit în avantaj, care s-a dovedit a fi decisiv până la urmă”, a spus și Curtuiuș.

Primul gol utist în disputa de la Brăila a fost reușit de Cătălin Hlistei, din penalty, în timp ce pentru Dacia Unirea au marcat Sorin Frunză, Andrei Banyoi și Marius Dima. Hlistei e pe locul 2 în topul golgheterilor echipei UTA, cu 4 goluri.

În următoarea etapă, UTA joacă sâmbătă, de la ora 11:00, pe teren propriu, la Șiria, cu FC Argeș.

Marius ANGHEL 20 Nov. 2017, 13:19 Campionat
Pe aceeași temă