Firțulescu spune că problemele de la CSM au trecut: „Stăm bine din toate punctele de vedere”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 06 Sep. 2015, 21:35 Campionat

Dragoș Firțulescu este optimist după victoria cu Reșița, scor 3-2, și speră ca echipa sa, CSM Râmnicu Vâlcea, să prindă play-off-ul Seriei a II-a a Ligii 2.

„Victoria noastră este meritată, am avut o atitudine bună. Eu am avut două ocazii clare, îmi pare rău și pentru echipă, dar și pentru mine că am ratat. Cea mai importantă e victoria și cele trei puncte. Suntem o echipă la care nu sunt mari probleme financiare, stăm bine din toate punctele de vedere”, a spus Firțulescu.

Firțulescu consideră că și jocul de marți, de Cupă, din Zăvoi, cu Gaz Metan Mediaș, este la fel de important ca cele de campionat. „Ne dorim să batem întâi pe Mediaș, apoi la Oradea, fiecare meci trebuie câștigat, obiectivul e să terminăm cât mai sus. Cu cât accedem mai sus în Cupă, e bine pentru noi, e o șansă mare să ne vadă cluburile de Liga I. Nu e nicio echipă de speriat, dar nici nu trebuie luată în derâdere” a mai declarat mijlocașul.

Fotbalistul de bandă a fost zilele trecute protagonistul primului număr al revistei „Viperele albastre”, bilunar editat de conducerea CSM-ului și împărțit gratuit la stadion și în alte zone din oraș.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: Dan Lixandru

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 06 Sep. 2015, 21:35 Campionat
Pe aceeași temă