Ferfelea: „Echipa a arătat 50% din ce poate”

Marius ANGHEL 13 Oct. 2013, 18:00 Campionat
Ferfelea:** „Echipa a arătat 50% din ce poate

Jucătorul remarcat de toată lumea, inclusiv de Gică Craioveanu, Viorel Ferfelea, a declarat că echipa a atins abia jumătate din potențial: „Contează că am luat cele trei puncte și că urcăm în clasament. Sper ca de la meci la meci să câștigăm câte ceva, iar echipa să se exprime la adevărata valoare. În momentul de față arătăm doar 50 la sută din ceea ce se poate”.

Costin Curelea a vorbit despre lovitura de la 11 metri irosită: „Se mai întâmplă să ratezi penalti. Antrenorul a vrut să-mi facă o primire bună, m-a lăsat să execut, dar portarul a plecat bine”.

Stângă s-a declarat mulțumit și de joc și de rezultat: „Suntem bucuroși că am reușit să acumulăm 6 puncte din 6 posibile. Este bine că am reușit și să jucăm, să ne creăm ocazii. Sunt mulțumit de rezultat și de joc, până am făcut schimbările doi și trei, pe care am fost nevoit să le fac. Săptămâna viitoare revin Pleșan și Dragalina, dar va absenta Cârjă, care are 4 galbene. Vom încerca să găsim soluția pentru a avea un joc bun la Motru. La Craiova nu e niciodată liniște, până nu îți atingi obiectivul tot timpul ești sub presiune”.

Articol scris de Cosmin STAICU
Foto: Florin CEAUȘU

 

Marius ANGHEL 13 Oct. 2013, 18:00 Campionat
Pe aceeași temă