FCM Târgu Mureș, pregătită pentru primul meci din retur

05 Mar. 2009, 16:10 Campionat
FCM Târgu Mureș,** pregătită pentru primul meci din retur

FC Municipal Târgu Mureș a intrat în linie dreaptă în vederea pregătirii meciului cu Minerul Lupeni din cadrul etapei a XIX-a a seriei secunde a Ligii a II-a.

După antrenamentul de azi-dimineață, conducerea tehnică s-a edificat asupra lotului cu care va aborda partida de sâmbătă.

 

Cei 18 jucători sunt: portarii Botoșer și Oltean, fundașii Cr. Pop, Fl. Moldovan, Bălău, Gongolea, Turcu, Al. Pop, mijlocașii Maghici, Târnăvean, Stere, Ragipovici, Lupuț, Șaim și Benga, atacanții Gheju, Vancea și Gego. Unul dintre componenții de bază ai echipei, Cristian Liviu Antal, nu poate fi folosit, fiind încă nerefacut după o accidentare mai veche.

 

Întalnirea dintre FC Municipal și Minerul Lupeni, care se va disputa sâmbată, 7 martie, de la ora 11, pe stadionul "Transil" din Târgu Mureș, va fi condusă la centru de Florin Ghimbașan (Brașov), ajutat la cele două tușe de Horea Bochiș (Cluj-Napoca) și Costin Florescu (Huedin). Rezerva de arbitru este târgumureșeanul Romulus Pop, iar observator din partea FRF a fost desemnat Ion Cristea (București).

 

Pentru că sambata va fi și ajunul Zilei Femeii (8 martie), conducerea executivă a grupării a decis ca toate reprezentantele sexului frumos să aibă acces gratuit pe stadion.

 

Înaintea înfruntării de sâmbătă, FC Municipal e a doua în clasament, având 32 de puncte, în timp ce Minerul Lupeni ocupă poziția a 15-a, acumulând 21 de puncte.

 

articol scris de Vlad-Mihai Amariei (LR2)

05 Mar. 2009, 16:10 Campionat
Pe aceeași temă