FC Hermannstadt, deplasare dificilă la Timișoara. Pelici: „E un meci important pentru noi”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 24 Mar. 2018, 14:41 Campionat

FC Hermannstadt joacă, duminică, 25 martie, de la ora 14:00, la Timișoara, cu echipa locală ASU Poli, un meci contând pentru etapa a 26-a a Ligii 2. Antrenorul sibienilor, timișoreanul Alexandru Pelici, a declarat, înaintea acestei partide, că se teme de starea terenului stadionului Știința.

„Este un meci important pentru noi, care va fi probabil influențat de starea terenului. Ne dorim să câștigăm, pentru a continua parcursul bun. Echipa care se va adapta mai bine la starea terenului va avea câștig de cauză. Întâlnim o echipă care joacă fotbal, echipă care are în componență jucători care au trecut pe la Liga 1. Sperăm ca, la finalul întâlnirii, să obținem toate cele trei puncte. Din păcate, nu îi vom putea folosi pe Târnovan, Pamfile și Curtean, care sunt accidentați”, a declarat Pelici.

În acest meci, Pelici nu-i poate folosi pe Alexandru Târnovan, Alexandru Curtean și Claudiu Pamfile, toți trei accidentați.

Partida dintre ASU Poli și FC Hermannstadt se va desfășura pe stadionul Știința din Timișoara și va fi condus de o brigadă avându-l pe Cătălin Buși (Râmnicu Vâlcea) la centru, Marius Badea (Râmnicu Vâlcea) și Adrian Vornicu (Iași) la cele două linii. Rezervă este Alexandru Dan Gornic (Arad), iar observatori au fost delegați Dan Monea (Aiud) și Viorel Lolea (Reșița).

Înaintea meciului de duminică, FC Hermannstadt ocupă locul 2 în clasamentul Ligii 2, cu 53 de puncte, în vreme ce ASU Poli este pe 7, cu 38 de puncte.

CITEȘTE AICI declarațiilor timișorenilor înaintea meciului cu FC Hermannstadt.

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 24 Mar. 2018, 14:41 Campionat
Pe aceeași temă