FC Argeș ar putea rămâne fără antrenor în această săptămână. „O să am o discuție cu conducerea”. Eftimie s-a săturat să fie înjurat: „Inșii ăia să aducă pe cine vor ei”

Marius ANGHEL 30 Oct. 2017, 12:25 Campionat
FC Argeș ar putea rămâne fără antrenor în această săptămână.

FC Argeș își continuă seria de remize și după meciul din weekendul trecut cu liderul AFC Hermannstadt. 0-0 a fost în fața sibienilor și alb-violeții au ajuns la cinci egaluri consecutive în campionat și la al șaptelea în acest sezon. Piteștenii și Pandurii au cele mai multe rezultate de egalitate înregistrate în Liga 2, șapte de fiecare.

Cu punctul obținut sâmbătă, FC Argeș a acumulat 19 în total în acest sezon și se clasează la mijlocul clasamentului, pe locul 9, la egalitate cu Sportul Snagov. Nemulțumiți de jocul echipei, suporterii piteșteni i-au cerut și în meciul cu Hermannstadt demisia antrenorului Iordan Eftimie.

La conferința de presă de după joc, antrenorul Argeșului a anunțat că ia în calcul plecarea de la echipă. Motivul principal pentru care intenționează să renunțe sunt înjurăturile pe care le primește meci de meci de la o parte dintre spectatorii care vin la stadion.

„Chiar m-am săturat să fiu înjurat din tribună de familie, de copii de tot… Nu sunt dușmanul nimănui. Am venit aici să ajut cât mă pricep eu. O să am o discuție cu conducerea în următoarele zile ca să nu creadă nimeni că eu țin cu dinții de scaun. Orice aș face nu e bine. Să vină cine vrea. Grupul ăla de inși să aducă pe cine vor ei. Chiar nu țin de scaun. Să vină cine vrea și să facă mai mult decât am făcut eu. Mi-aș dori din suflet ca echipa asta să meargă foarte bine, să câștige joc de joc și să ajungă din nou în Liga 1. Stau în Pitești, trăiesc aici și îmi doresc lucrul ăsta”, a spus Eftimie.

Nu putem să băgăm mingea în poartă. Am dat numai goluri chinuite

Tehnicianul grupării din Trivale consideră că lotul trebuie întărit. „Avem nevoie de mijlocași și de atacanți pentru că nu dăm goluri. Noi am marcat 12 goluri în afară de cele trei cu Luceafărul. Am primit 10 goluri. Suferim de la mijlocul terenului în sus. Am avut discuții cu conducerea, dar la momentul ăsta nu ne permitem să aducem jucători pe bani. Au fost discuții cu niște jucători, dar au cerut sume mari. Nu poți să faci discrepanțe între jucători și să aduci fotbaliști cu dublu, triplu față de ceilalți. Încep disensiunile în lot. Ajungem cu mingea până în fața porții și toți mă înjură pe mine că nu-i învăț eu să centreze. Nu mai depinde de mine acolo. Nu putem să băgăm mingea în poartă. Cu Târgu Mureș abia a intrat mingea în poartă. La Brăila, țopăia mingea până a intrat în poartă. Cu Clinceniul, când am egalat, a atins-o ală. În afară de șutul lui Năstăsie de la Metaloglobus am dat numai goluri chinuite”, a mai declarat Iordan Eftimie.

Cât despre evoluția jucătorilor săi din meciul cu AFC Hermannstadt, antrenorul echipei FC Argeș spune că nu are ce reproșuri să facă. „Un joc destul de greu cu echipa de pe primul loc. O echipă foarte bună, care nu întâmplător este acolo în față. Față de meciul de Cupă, au folosit doar doi jucători. Au un lot numeros, dar și valoros. Din lotul cu care au promovat în liga a doua au mai oprit doar patru jucători. Au adus fotbaliști de valoare unde au avut nevoie și au reușit să-și creeze un lot competitiv. Nu degeaba sunt acolo, în față. Ne-am dorit să câștigăm, dar atât putem la momentul ăsta. Chiar nu am ce să le reproșez băieților”, a spus Eftimie.

În următoarea etapă, sâmbătă, de la ora 11:00, FC Argeș joacă în deplasare la CS Balotești.

Dacă se va ajunge la o demisie din partea lui Iordan Eftimie, atunci FC Argeș ar fi a 12-a echipă care își schimbă antrenorul în acest sezon. Până acum, cluburile care au apelat la schimbări pe banca tehnică, o dată sau de mai multe ori, sunt: Dunărea Călărași, Pandurii Târgu Jiu, CS Balotești, Luceafărul Oradea, Foresta Suceava, ASA Târgu Mureș, UTA Arad, CS Mioveni, Olimpia Satu Mare, Știința Miroslava și Ripensia Timișoara.

Marius ANGHEL 30 Oct. 2017, 12:25 Campionat
Tags:
Pe aceeași temă