Falub: „Sunt bucuros că am debutat cu o victorie”

13 Apr. 2012, 23:40 Campionat
Falub:** „Sunt bucuros că am debutat cu o victorie

Jocul slab prestat de echipă înaintea dery-ului cu Poli, îi îngrijorează pe suporteri. Cu toate astea, UTA a reușit să se impună vineri, 2-1 cu FC Olt și Adrian Falub a debutat astfel cu o victorie.

„Sunt trei puncte foarte importante, dar greu câștigate. Mă bucur pentru victorie, chiar dacă jocul nu a fost unul strălucit. S-au întâmplat prea multe săptămâna asta, înfrângere la Slatina, schimbare de staff, a fost meciul dinaintea derby-ului cu Timișoara. Eu sunt bucuros că am debutat cu o victorie și îmi felicit jucătorii. Ei și-au dorit victoria astăzi, au avut atitudine. Chiar dacă jocul nu prea le-a ieșit, și-au dorit mult să câștige.” a declarat Adrian Falub la finalul partidei.

Noul director tehnic al arădenilor a prefațat duelul de săptămâna viitoare și crede că problemele cu care se confruntă Timișoara nu vor conta în această partidă. „Într-un meci Poli-UTA, nu contează dacă o echipă are probleme sau nu. E un meci în care fiecare jucător dă totul. Poate să fie un meci în care un jucător care a jucat mai puțin să își dorească să dea mai mult.” a încheiat Falub.

Articol și foto de Sergiu Daniel GIURGIU

13 Apr. 2012, 23:40 Campionat
Pe aceeași temă