Falub: „Nu e un capăt de țară, contează mai mult meciurile împotriva adversarilor din play-out”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 15 Mar. 2014, 18:43 Actualizat: 15 Mar. 2014, 18:44 Campionat
Falub:  „Nu e un capăt de țară, contează mai mult meciurile împotriva adversarilor din play-out”

UTA nu a făcut un meci rău în fața vice-liderului seriei de Vest a ligii secunde, însă a trebuit să se recunoască învinsă. Eșecul nu-i ustură prea tare pe arădeni, care, vrând nevrând, trebuie să se concetreze pe „duelurile” cu partenerii de întrecere din play-out.

„Am început meciul foarte prost, mai ales din cauza organizării din teren. 20 de minute am făcut tocmai ceea ce nu trebuia să facem, și, în general, am făcut o primă repriză foarte slabă. După pauză, ne-am mai trezit, am jucat mai bine, iar un punct era binevenit în fața unei echipe formate din mulți fotbaliști de valoare. Dar, până la urmă, am pierdut în fața unei echipe ce vrea să promoveze. Nu e un capăt de țară, pentru noi și așa contează mai mult meciurile împotriva adversarilor din play-out, acelea trebuie să le câștigăm cu orice preț”, a spus Adrian Falub.

Paradoxal, „Bătrâna Doamnă” a jucat ceva mai bine în inferioritate numerică, trecând în două-trei rânduri și pe lângă golul egalizator, iar antrenorul „textiliștilor” are și o explicație: „Nu am făcut un meci rău în zece oameni, dar asta pentru că am jucat mai aproape de ceea ce știm și putem noi noi. Am început meciul încercând să facem posesie, dar la ora asta nu suntem o echipă de posesie, nu am avut timp de omogenizare pentru o astfel de tactică. Cel puțin în acest moment ne propunem să valorificăm calitățile fotbaliștilor noștri pe faza de contraatac și așa am reușit să punem în pericol poarta adversă”.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 15 Mar. 2014, 18:43 Actualizat: 15 Mar. 2014, 18:44 Campionat
Pe aceeași temă