Falub: „Ne-am regăsit demnitatea și onoarea la ultimul meci, am obținut o victorie meritată”

Marius ANGHEL 31 May. 2013, 00:30 Campionat
Falub:** „Ne-am regăsit demnitatea și onoarea la ultimul meci, am obținut o victorie meritată

După remiza „albă” cu FC Maramureș, UTA părea victimă sigură în „fieful” unei formații bihorene ce-și dorea și ea să se despartă cu fruntea sus de proprii susținători. Numai că arădenii au avut o tresărire de orgoliu aseară și au avut o ieșire din scenă frumoasă, onorabilă.

„Lucrurile ce ne-au lipsit acasă cu Baia Mare le-am regăsit la Oradea. Este vorba în primul rând de demnitate și onoare, dar și de plăcerea de a juca fotbal și a câștiga acest ultim meci. Se știe că ultima impresie contează, iar noi am terminat cu fruntea sus un campionat zbuciumat. Se știe ce probleme am avut în tur, dar și în iarnă până la venirea domnului Marțian. Cu toate astea, puteam să avem un parcurs și mai bun, iar pentru asta trebuia să facem cu toții mai mult. Jucătorii, ca atitudine în teren, dar și antrenorii și conducătorii, care puteau gestiona mai bine din punct de vedere psihologic unele situații”, consideră Adrian Falub.

Revenind la desfășurarea confruntării de pe arena „Iuliu Bodola”, Falub a adăugat: „Cred că victoria noastră nu poate fi pusă la îndoială. Am dominat în general partida, am făcut un joc bun. Păcat că am primit acele goluri prostești, căci, altfel, cred că aveam cea mai bună apărare din fotbalul românesc. Am fost destul de supărat la pauză, dar mă bucur că jucătorii s-au trezit în partea a doua și și-au redobândit demnitatea și onoarea, fără de care nu ar fi valorat prea mult ca fotbaliști și persoane.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 31 May. 2013, 00:30 Campionat
Pe aceeași temă