Falub: „Mă așteptam să-i călcăm în picioare. Poate asta ne este valoarea, atâta putem și atâta vrem”

Marius ANGHEL 25 May. 2013, 08:51 Campionat
Falub:**

Până la meciul din această seară, UTA a câștigat toate partidele returului în fața propriilor susținători. Poli, FC Olt, Luceafărul Oradea, FC Argeș au plecat cu mâna goală de la Arad, însă mai modesta FC Maramureș a reușit să strice seria pozitivă a arădenilor.

„Îmi pare rău că nu am reușit să câștigăm la ultimul nostru meci acasă. Cred că am dominat meciul, ne-am creat și destule situații de gol, dar nu am reușit să desfacem o echipă care de multe ori s-a apărat în zece oameni. Aveam jucători care puteau face diferența și în aceste condiții, dar nu s-a întâmplat asta. Sincer vă spun că mă așteptam să-i călcăm în picioare dacă aveam orgoliu ca echipă, dar, din păcate, nu ne-am dorit atâta de mult să câștigăm pe cât am crezut eu. Asta e, până la urmă poate asta ne este valoarea, atâta putem și atâta vrem”, a considerat Adrian Falub, care se aștepta mai mult în special din partea fotbaliștilor bine cotați din ofensivă. „Voiculeț, Laso, Dosso sau Badea aveau posibilitatea să facă diferența cu niște adversari inferiori, dar nu au făcut-o”, a adăugat „principalul” UTA-ei.

Rugat să comenteze reacția nervoasă a lui Adrian Marțian în vestiar, după meci, Falub a spus: „E normal să fie supărat când nu poți s-o bați pe FC Maramureș, o echipă care se luptă la retrogradare. Era un meci de câștigat pentru niște jucători cu experiență. Are dreptate astăzi. Vom decide împreună cine va rămâne și cine nu. Cât voi fi eu la echipa asta vom lua hotărâri împreună în ceea ce-i privește pe jucători”.

Tehnicianul a deplâns și absenețele lui Kovacevic și Feussi. „Erau doi jucători cu experiență, care știu să gestioneze momentele importante și azi ne-ar fi dat un mare plus mai ales pe faza de construcție. L-ați văzut și dumneavostră pe Bîrză cum s-a răzgândit de nu știu câte ori să centreze în careu, când asta era una dintre sarcinile sale. Și au mai fost jucători care nu s-au descurcat cum trebuie. Faptul că de doi ani UTA nu o bate pe FC Maramureș spune ceva despre jucătorii care s-au perindat pe la acest club. Poate că ăsta ne este locul, azi nu putem mai mult”, a mai afirmat Falub.

Despre intențiile sale și ale echipei în deplasarea de la Oradea, Adrian Falub a spus: „După ce ne liniștim puțin, o să mergem să jucăm și acolo. Meciul contează numai pentru palmares, de orgoliu și demnitate nu mai vreau să vorbesc la cum arată lucrurile”.

Sursa: Sport Arad
Foto: Bogdan Samoilenco

Marius ANGHEL 25 May. 2013, 08:51 Campionat
Pe aceeași temă