Falub îi răspunde lui Buia: „Să vorbească după ce-și salvează echipa de la retrogradare”

Marius ANGHEL 26 May. 2013, 15:42 Campionat
Falub îi răspunde lui Buia:**

În ultimele două deplasări în Calea Aurel Vlaicu, FC Maramureș nu a încasat gol și le-au „smuls” 4 puncte utiștilor. Dacă după succesul de acum un an, cel care s-a lăudat cu aptitudinele de antrenor a fost președintele Ioan Hotico, vineri seara a fost rândul lui Romulus Buia să fie ironic la adresa staffului tehnic „textilist”.

Deranjat de faptul că la pauză, în drumul spre vestiare, Adrian Falub ar fi contestat cunoștiințele tactice ale băimărenilor, fostul mijlocaș al lui Poli l-a „săgetat” pe omologul său de pe banca „textilistă”: „Tot ce pot spune este că am încercat să înțeleg tactica echipei din Arad, dar nu am înțeles nimic. La ce condiții sunt la UTA se joacă prea puțin fotbal”.

În replică, Falub a avut și el un mesaj pentru Buia: „Eu zic că ar fi bine să vorbească după ce-și salvează echipa de la retrogradare. Încă are treabă multă în ultimele etape și nu-l văd bine dacă pe el îl interesează alte echipe. Am văzut că după meci băimărenii erau foarte bucuroși pentru punctul cucerit, dar nu-mi dau seama cu ce-i ajută atât de mult în clasament. În rest, n-o să intru în polemici pe teme tactice cu Buia, căci nu am cu cine…”.

Sursa: Sport Arad
Foto: Bogdan Samoilenco

Marius ANGHEL 26 May. 2013, 15:42 Campionat
Pe aceeași temă