EXCLUSIV | Egalul cu Clinceni a tulburat serios apele la ASU Politehnica. Ce se decide în ședința de marți și ce au făcut șefii clubului în ultimele zile

Marius ANGHEL 12 Mar. 2018, 20:58 Campionat

Începutul de sezon cu puncte risipte tulbură apele la ASU Politehnica. Potrivit surselor Liga2.ro, meciul terminat la egalitate, sâmbătă, cu Academica Clinceni (2-2) a fost ultimul cu Bogdan Andone pe banca tehnică, iar despărțirea de antrenorul principal se va oficializa marți, după o ședință care are un rol mai mult formal. De asemenea, este posibil ca Andone să nu fie singurul care va pleca de la gruparea timișoreană.

După meciul cu Clinceni, Andone a și dat o declarație foarte laconică, semn că lucrurile nu mai sunt roz. Clubul are, de obicei, ședințe marți, iar după primul antrenament de după cele două zile libere date jucătorilor urmează o astfel de întâlnire. Informațiile noastre sunt ca Andone, nemulțumit de rezultatele din primele două etape din 2018, a anunțat că dorește să plece imediat după meciul cu Academica, deși nu a anunțat acest lucru în scurtul interviu acordat presei.

Contactat telefonic duminică, Andone nu a mai vorbit de o posibilă plecare: „Nu știu nimic, eu, marți, am antrenament la ora 16:30. Eu sunt la București, nu știu de nicio ședință. Le-am dat băieților două zile libere pentru că jucăm luni la Mioveni”.

Totuși, nu se știe cine va fi la antrenamente de miercuri, mai ales că după ce Andone le-a spus că pleacă, cei din club negociază deja cu doi posibili antrenori.

Sursele Liga2.ro spun că Andone nu va pleca singur de la ASU Poli, ci și cu „secundul” Gabriel Vochin, dar și antrenorul cu portarii Mihai Ștețca. Rămâne de văzut dacă organizatorul de competiții Aurelian Băbuțan va rămâne, întrucât s-a discutat, la un moment, despre păstrarea lui, chiar dacă Andone ar pleca.

Tensiunile nu au apărut doar în ultimele zile. În ultima vreme au fost discuții contradictorii între conducere și staff, având la bază declarațiile dure date de antrenor după meciul cu Chindia, dar nu numai. Totuși, cel care a vorbit despre plecare a fost Andone, și nu este exclus să se fi răzgândit, deși, în acest moment, semnalele sunt ca rămânerea lui la Timișoara e o chestiune de tot mai puține ore.

În primul meci oficial din 2018, ASU Poli a pierdut pe teren propriu cu Chindia. În urma remizei cu Academica Clinceni, echipa timișoreană a rămas pe locul 7, cu 37 de puncte. Bănățenii vor juca luni, pe 19 martie, de la ora 18:00, la CS Mioveni.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: Sebastian TĂ‚TARU (Mediafax foto)

Marius ANGHEL 12 Mar. 2018, 20:58 Campionat
Pe aceeași temă