„Este decisiv pentru noi”

29 May. 2009, 13:42 Campionat

Cu numai două puncte deasupra liniei, „șepcile” așteaptă cu emoții mari finalul de sezon. Tocmai de aceea meciul de mâine cu Jiul, în care nu-i poate folosi pe Dolha și Munteanu, este considerat crucial de către Dorinel.
Ajunsă cu cuțitul la os, “U” nu-și mai permite nicio jumătate de pas greșit în finalul sezonului. Știe asta și Dorinel Munteanu, care consideră partida de mâine cu Jiul (ora 11:00, în direct la ProTV Cluj) drept vitală pentru menținerea în eșalonul secund.

 

“E un meci decisiv, contra unei echipe care nu are nicio presiune. Sunt mulțumit că depinde numai de noi să ne salvăm, așa că nu mă interesează rezultatele contracandidatelor. Sper doar ca publicul să fie alături de noi în număr cât mai mare”, a zis Munteanu, încă nehotărât dacă își va ajuta echipa și din teren.

 

“Simt incă dureri la tendon, nu cred că voi putea să joc. Să văd dacă îmi va trece până sâmbătă. Până la urmă tot voi mai îmbrăca o dată tricoul alb-negru. Vreau să îmi fac retragerea pe noul stadion al Clujului”, a explicat și promis, totodată, Dorinel. Altfel, “Neamțul” nu va conta în jocul cu Jiul pe pe Bogdan Dolha, care este suspendat, și pe Raul Marincău, accidentat.

Articol scris de Florea NICOARĂ‚

29 May. 2009, 13:42 Campionat
Pe aceeași temă