Energeticianul, la a doua remiză în deplasare cu Andone pe bancă, în același mod. „Cred că am pierdut două puncte.” Vina o poartă inclusiv terenul: „Pe iarbă era complet altceva”

Marius ANGHEL 21 Oct. 2018, 09:10 Campionat

Al doilea meci în deplasare cu Bogdan Andone antrenor, al doilea rezultat de egalitate obținut în același mod de Energeticianul. Dacă la Timișoara, cu Ripensia, echipa de la Petroșani a terminat meciul cu scorul de 1-1 după ce a fost egalată în minutul 90, la Arad, cu UTA, scenariul s-a repetat. Remus Enache a deschis scorul, totuși, mai devreme, în prima repriză (39), în timp ce Alexandru Manea a egalat pentru „Bătrâna Doamnă” în minutul 85.

De trei meciuri antrenor la Energeticianul și neînvins, Bogdan Andone și-a exprimat nemulțumirea la finalul jocului cu UTA. „Mă așteptam să avem un meci dificil. Chiar dacă nu trece prin cea mai bună perioadă, UTA e o echipă cu jucători de calitate, tineri de perspectivă, care încearcă să joace fotbal. O echipă foarte bine organizată din toate punctele de vedere, de mare tradiție și îmi doresc ca în cel mai scurt timp să facă pasul în Liga 1 pentru că acolo îi e locul. Altfel, eu cred că am pierdut două puncte, chiar dacă în repriza a doua UTA a presat mai mult. Dar, în prima parte, am avut niște situații de contraatac pe care nu le-am tratat cum ar fi trebuit. Cu siguranță, Vlad Rusu și Nicoară ar fi adus un plus. Sper să se recupereze cât mai repede. Din păcate, am primit din nou gol pe final de meci la o fază fixă, cum am pățit și la Ripensia, pe o nesincronizare între fundași și portar”, a spus, citat de Sport Arad, Bogdan Andone la finalul meciului.

Antrenorul venit de la Metaloglobus crede că suprafața de joc a stadionului Motorul a avut și el un rol important în rezultatul înregistrat de Energeticianul cu UTA. „Dacă meciul s-ar fi jucat pe iarbă era complet altceva, ca ritm de joc, ca exprimare a jucătorilor. Din păcate, terenul sintetic este folositor doar pentru perioada iernii ca teren de antrenament și amicale, după părerea mea. Competițiile oficiale ar trebui să se joace pe iarbă”, a opinat Andone.

După 13 etape, Energeticianul, echipă care e deja la al patrulea antrenor în acest sezon, are 21 de puncte și se situează pe locul 9 în clasament. Etapa următoare, echipa joacă la Petroșani, sâmbătă, de la ora 11:00, cu Academica Clinceni.

Foto: UTA Arad

Marius ANGHEL 21 Oct. 2018, 09:10 Campionat
Pe aceeași temă