Enache: „Mă bucur că am trecut peste acel duș rece de la Dorohoi”

Marius ANGHEL 15 Sep. 2013, 14:32 Campionat
Enache:** „Mă bucur că am trecut peste acel duș rece de la Dorohoi

Antrenorul formației CSMS Iași, Costel Enache, s-a declarat mulțumit atât de rezultatul partidei cu SC Bacău (2-0), cât și de faptul că elevii săi nu au primit gol.

„Mă bucur că băieții au trecut repede peste acel duș rece de la Dorohoi. Important este că nu am luat gol, mă bucură siguranța arătată în partea defensivă. Am avut agresivitate, am pus presiune, am lăsat spații mici, iar adversarii nu și-au creat ocazii de gol. Remarc atitudinea jucătorilor în acest meci. S-a dovedit încă o dată că dacă avem atitudine putem face lucruri bune. Sigur, au fost și ezitări, probabil peste vreo 3-4 meciuri se va putea vorbi despre omogenitate. Am apelat la Avrămia pentru că nu aveam soluții, el a intrat și și-a făcut datoria. Încerc să mențin o unitate de grup și sper ca Herghelegiu și Avrămia să percuteze la această mână întinsă de club”, a declarat Costel Enache.

Enache este pentru scoaterea Ligii a II-a de la pariuri

Tehnicianul a adăugat că introducerea meciurilor din liga a doua la pariuri nu este benefică pentru fotbal. „Introducerea Ligii a II-a la pariuri nu este benefică fotbalului! Aduce multe bătăi de cap pentru toți antrenorii și astfel cresc și suspiciunile legate de un meci sau de altul. Eu și jucătorii mei nu avem voie și nu jucăm la pariuri. În regulamentul clubului sunt interzise pariurile. Nu știu exact care este legislația în acest domeniu, dar ar fi mai bine pentru toată lumea să nu mai fie incluse aceste meciuri la casele de pariuri din România. Eu sunt un om cu frica lui Dumnezeu, iar pe jucători i-am văzut în vestiar că își fac cruce, se închină, sunt și ei credincioși. Refuz să cred că s-a jucat la pariuri la meciul de la Dorohoi, așa cum spuneți că s-ar fi zvonit. Eu nu am auzit despre așa ceva. Cred că a fost lipsă de concentrare și am pierdut din cauza unor greșeli. Așa, speculații după multe meciuri se pot face. De ce nu a spus cineva înaintea meciului că acel joc este necurat?”, a precizat Enache.

Viorel Tănase: „Ne-am dat gol singuri”

De cealaltă parte, Viorel Tănase, antrenorul celor de la Bacău, a declarat: „Sunt supărat pentru scor și pentru evoluția echipei mele. Speram să obținem măcar un punct în acest joc. Ne-am dat singuri gol în prima repriză, iar după aceea nu am mai avut consistență în atac. Iașiul mi se pare principala pretendentă la promovare. Noi vrem să intrăm în play-off, acesta este obiectivul echipei. Tragem să intrăm în primele șase, apoi vom vedea ce va fi”.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Foto: Liviu CHIRICĂ‚ (Mediafax)

Marius ANGHEL 15 Sep. 2013, 14:32 Campionat
Pe aceeași temă