Enache: „Introducerea Ligii a II-a la pariuri nu este benefică fotbalului!”

Marius ANGHEL 15 Sep. 2013, 11:02 Campionat
Enache:**

Antrenorul echipei CSMS Iași, Costel Enache, a declarat sâmbătă, la finalul partidei câștigate de formația sa, pe teren propriu, scor 2-0 (1-0), în fața grupării SC Bacău, că introducerea meciurilor de la Liga a II-a la pariurile sportive nu este benefică fotbalului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Introducerea Ligii a II-a la pariuri nu este benefică fotbalului! Aduce multe bătăi de cap pentru toți antrenorii și astfel cresc și suspiciunile legate de un meci sau de altul. Eu și jucătorii mei nu avem voie și nu jucăm la pariuri. Nu știu exact care este legislația în acest domeniu, dar ar fi mai bine pentru toată lumea să nu mai fie incluse aceste meciuri la casele de pariuri din România, a spus Costel Enache.

Tehnicianul formației ieșene a negat speculațiile legate de meciul din Cupa României dintre FCM Dorohoi și CSMS Iași (scor 3-2), despre care s-a spus că a fost scos de la casele de pariuri, fiind suspect de blat: „Eu sunt un om cu frica lui Dumnezeu. Nici nu vreau să mă gândesc la ceva necurat la acel meci. Noi am pierdut în Cupa României din cauza unor greșeli. Așa, speculații după multe meciuri se pot face. De ce nu a spus cineva înaintea meciului că acel joc este necurat?”

Sursa: Mediafax

Marius ANGHEL 15 Sep. 2013, 11:02 Campionat
Pe aceeași temă