Egalul care nu mulțumește pe nimeni

Marius ANGHEL 22 Nov. 2014, 16:45 Campionat

Metalul Reșița și CS Mioveni au remizat astăzi, pe Stadionul „Mircea Chivu”, scor 1-1 (1-1), într-un duel al foștilor atacanți dinamoviști Daniel Oprița și Claudiu Niculescu.

Reșițenii au început cum nu se poate mai rău în fața Mioveniului lui Claudiu Niculescu, surpriza Cupei României de anul acesta. Ciucă a văzut galben încă din primul minut, iar Ayza a deschis scorul din interiorul careului cu un șut plasat, în minutul 9. Daniel Oprița le-a strigat rosso-nerilor să stea sus, să împingă jocul cât mai aproape de poarta oaspeților, și rezultatele nu au întârziat să apară. Manole a egalat pentru Metalul în minutul 21, cu un șut de la marginea careului mare și a reaprins speranța în tribunele mai mult goale din Valea Domanului. Până la pauză au mai fost câteva situații bune ale reșițenilor, cea mai importantă fiind irosită de Neagoe, care a nimerit doar plasa laterală din câțiva metri.

În partea secundă, Mioveniul a ratat vreo două ocazii mari de tot la poarta lui Zimmermann, însă cea mai importantă s-a petrecut în careul oaspeților. În urma unui corner de pe stânga, Ionuț Popescu a avut o dublă ocazie uriașă, însă Croitoru a fost ocrotit de șansă. S-a întâmplat asta cu cinci minute înainte de final. În ultimul minut regulamentar, gazdele au solicitat penaty, la o fază în care Roman a căzut în careu. Dacă ar fi pus mingea pe var, centralului Sergiu Popa nu i s-ar fi putut reproșa mare lucru. S-a terminat 1-1, rezultat care nu mulțumește pe nimeni pe deplin.

VEZI o GALERIE FOTO de la meci

„Se putea mai mult. Am plecat iar de la 0-1, am luat un gol foarte ușor. Echipa a jucat, a egalat repede și eu spun că am dominat jocul contra unei echipe bune. Puteam câștiga jocul, am avut acea ocazie din minutul 85. Eu nu prea vorbesc de arbitraj, dar eu spun că și cu Câmpina am avut penalty, am avut și acum în minutul 90, la Roman. S-a văzut cum l-a împins, am vorbit și cu jucătorul și mi-a spus că l-a împins, a fost penalty clar, dar nu l-a dat”, a recunoscut Daniel Oprița după meci.

Claudiu Niculescu a plecat ceva mai satisfăcut de la Reșița. „Și noi am avut ocazii, și ei. Am avut câteva situații bune în repriza a doua, dar și Reșița a avut pe final de joc. Per total, cred că rezultatul este echitabil. Am întâlnit o echipă foarte bună, care nu degeaba a condus o bună bucată de timp această serie, cu un antrenor foarte tânăr, un prieten de-al meu cu care am fost coleg la Dinamo. E un rezultat care nu mulțumește niciuna dintre cele două echipe. Pentru noi e un plus că am plecat cu un punct de la Reșița, echipă care și-a propus promovarea”, a declarat antrenorul lui CS Mioveni.

METALUL REȘIȚA    1
CS MIOVENI        1

L. Manole ”21 / Ayza ”9

Zimmermann (cpt.) – R. Cristian, M. Ciucă, S. Ciobanu (I. Popescu ”83), Anițoiu – Oct. Vasile, Ad. Ionescu (D. Enescu ”76), Feher, A. Neagoe (A. Roman ”76) – L. Manole, Buhăescu
Rezerve neutilizate: Pascal – Breșneni, A. Voinea, Vaștag
Antrenor: Daniel Oprița

Fl. Croitoru – Cip. Negoiță, Calvin, Bg. Stoica, Ct. Stan – Al. Răuță (cpt.), Biceanu (Mîrzeanu ”88), Galan (Dragalina ”71) – V. Mazilu, Nilă (M. Vintilă ”79), Ayza
Rezerve neutilizate: Bg. Preda – A. Popa, Cl. Bălan, I. Rada
Antrenor: Claudiu Niculescu

Stadion: „Mircea Chivu” (Reșița); Spectatori: 600; Arbitru: Sergiu Popa (Aiud); Asistenți: Adrian Mărginean (Aiud) și Dan Lucian Ilieș (Brașov); Jucătorul meciului: Leonard Manole.

Text și foto: Express de Banat

Marius ANGHEL 22 Nov. 2014, 16:45 Campionat
Pe aceeași temă