Egal alb cu două cartonașe roșii și nervi întinși la maxim. FCM Dorohoi și CF Brăila își păstrează locurile în clasament

Andrei Birta, Mihai Andries 18 Mar. 2015, 18:42 Campionat

FCM Dorohoi a reușit să obțină un singur punct împotriva celor de la CF Brăila în cea de-a XX-a etapă a campionatului 2014-2015 din Liga 2, după un meci terminat cu câte un om în minus de ambele părți.

FCM Dorohoi a început meciul motivată de faptul că joacă pe propriul teren, însă brăilenii s-au dovedit a fi un adversar puternic. Meciul s-a disputat greoi, ambele echipe având ocazii de poartă, dar fără rezultat. Singura ocazie importantă de gol a fost în tabăra oaspeților, în minutul 35, când în urma unei lovituri executate foarte bine, pe lângă zidul dorohoian format din șapte jucători, dar Hărăguță a respins după o paradă extraordinară. 

Repriza secundă a început la fel de lent cum s-a desfășurat și primul mitan, singurele faze importante fiind schimbările efectuate de ambii antrenori. Nervii întinși la maxim după ce minutele treceau și tabela de marcaj rămânea neschimbată au dus la multiple faulturi. În minutul 78, Ghiocel de la CF Brăila a văzut cel de-al doilea galben după un fault în propria jumătate, fapt pentru care și-a lăsat echipa în zece oameni.

Numărul jucătorilor de pe teren s-a egalat în minutul 87 după ce Pavăl a văzut și el cel de-al doilea galben în urma unui henț intenționat la mijlocul terenului. Fluierul final a găsit tabela de marcaj neschimbată, la fel ca și pozițiile în clasament ale celor două echipe.

FCM DOROHOI  – CF BRĂ‚ILA 0-0

Hărăguță – Barabaș, Cososchi, Atudorei, Pavăl – Ivașcă (Orășanu ”12), Ghiviziu – Mateiuc (Grumezescu ”60), Vrabie (cpt.), Ed. Sandu – Al. Marin
Rezerve neutilizate: V. Prisacă – G. Luca, Juncănaru, Amarinei, Stancoschi
Antrenor: Vespazian Colban
Eliminat: Pavăl ”87 (două galbene)

Cr. Mitrea – A. Niță (A. Radu ”57), Ghiocel, L. Ivan, Stănciulescu – Onofraș, Olenic, Petean, S. Frunză (cpt.) (Necoară ”81) – Bg. Ungureanu, S. Nicoliță (Bg. Spătaru ”65)
Rezerve neutilizate: Șt. Leu – Bârsănel, Novello, Dojcinovic
Antrenor: Alin Pânzaru
Eliminat: Ghiocel ”78 (două galbene)

Stadion: „1 Mai” (Dorohoi); Spectatori: 500; Arbitru: Florin Ovidiu Mazilu (Satu Mare); Asistenți: Casian Băla (Arad) și Ovidiu Timar (Marghita); Jucătorul meciului: Eduard Sandu

 

Sursa: Dorohoi News
Foto: Andrei BIRTA

Andrei Birta, Mihai Andries 18 Mar. 2015, 18:42 Campionat
Pe aceeași temă