„E primul joc în care jucăm apropiat de ceea ce îmi doresc eu”

02 Apr. 2012, 15:32 Campionat

Antrenorul principal al FC Botoșani nu este pe deplin mulțumit de jocul echipei chiar dacă elevii săi s-au impus cu scorul de 5-0 la Năvodari. Costel Orac deja se gândește la meciul de miercuri când FC Botoșani va juca pe teren propriu cu Dunărea Galați.

„Cred că a fost o victorie meritată mai ales că am avut și un om în plus. E primul joc în care jucăm apropiat de ceea ce îmi doresc eu. Din păcate la Brăila ne-am bătut singuri, pe două gafe. Important este să învățăm din greșeli și să nu fim prea euforici pentru că urmează în campionat un alt joc care are alte date. Acasă, cel puțin, trebuie să ne câștigăm punctele”, a spus Costel Orac după meciul de la Năvodari.

Iftime: „Este o victorie de moral, dar încă jucăm prost”

Principalul finanțator al FC Botoșani este mulțumit de rezultat dar nu și de jocul echipei. Valeriu Iftime spune că jocul roș-alb-albaștrilor în suferă și trebuie îmbunătățit pentru a putea spera la rezultate favorabile până la sfârșitul returului.

„Rezultatul este foarte bun în primul rând pentru moralul echipei. Problema este că încă jucăm prost. Cu o echipă bună era greu. Până la eliminarea portarului de la Năvodari nu am jucat cum ne doream. Nu am avut agresivitate. În repriza a doua, un om în plus pe teren i-am desfigurat. S-a că cei de la Năvodari au probleme, nu sunt pregătiți. Acest rezultat este bun dar trebuie să câștigăm miercuri cu Dunărea Galați”, a spus Valeriu Iftime.

Șfaițer: „Trebuie să ne gândim la meciul cu Dunărea Galați”

Președintele executiv al clubului FC Botoșani nu este foarte entuziasmat de victoria cu 5-0 obținută de roș-alb-albaștri la Năvodari. Oficialul botoșănean a fost la vestiare, la finalul partidei și i-a felicitat pe jucători dar în același timp le-a recomandat să nu se bucure prea mult deoarece peste patru zile urmează un meci foarte greu cu Dunărea Galați.

„Este o victorie importantă și în special pentru moralul echipei. Trebuie să recunoaștem că am avut și noroc în acest meci. S-a văzut pregătire bună din această iarnă și experiența unor jucători precum Todoran, Bordeanu sau Matei. I-am felicitat pe jucători pentru victoria de astăzi dar nu trebuie să ne bucurăm prea mult pentru că ne așteaptă un meci greu cu Dunărea Galați pe care suntem obligați să-l câștigăm. Nu am făcut nici astăzi un joc extraordinar dar este mai bine decât la Brăila. Am avut o altă atitudine”, a spus Cornel Șfaițer.

Sursa: Bt online

Foto: Alexandru RAITA

02 Apr. 2012, 15:32 Campionat
Pe aceeași temă