După umilința cu Chindia și primul succes în Liga 2, cu Metaloglobus, Ungureanu își atenționează jucătorii: „Să nu fie un simplu foc de paie”

După umilința cu Chindia și primul succes în Liga 2, cu Metaloglobus, Ungureanu își atenționează jucătorii:**

Știința Miroslava a trecut cu bine peste umilința din urmă cu două etape din Copou (0-9 cu Chindia), iar la trei zile distanță a reușit să bifeze prima victorie în Liga a 2-a, 2-1 cu Metaloglobus, la București. Antrenorul Cristian Ungureanu a reușit să-i remonteze psihic pe jucătorii săi, iar aceștia au avut o replică pe măsură în etapa trecută, câștigând în deplasare la capătul unui meci foarte bun.

Tehnicianul speră să-și țină elevii concentrați după acest rezultat, iar euforia victoriei de la București să nu le afecteze evoluția în partida de sâmbătă, din Copou, cu Academica Clinceni.

„Sper că băieții s-au descătușat după prima victorie în liga a doua, iar acel rezultat de la Metaloglobus să nu fie un simplu foc de paie. Aștept de la elevii mei să fie la fel de motivați și în meciul de sâmbătă, de pe teren propriu, cu Academica Clinceni. Le-am spus de multe ori, au valoare și pot demonstra în orice meci acest lucru. Mă bucur că am reușit să-i capacitez psihic după rezultatul cu Chindia din Copou. Sunt mândru de acest lucru. Era foarte greu ca după doar câteva zile de la acel rezultat umilitor să revii psihic, iar băieții au reușit acest lucru. Sper să reușesc din nou acest lucru și băieții să nu fie euforici după victoria din deplasare cu Metaloglobus. Sper ca acel succes să fie doar începutul unui drum lung și frumos în liga a doua. Trebuie să facem orice pentru a lua puncte în fiecare meci și să nu mai avem parte de astfel de sincope rușinoase”, a declarat Cristi Ungureanu.

După cinci etape desfășurate în campionatul Ligii 2, Știința Miroslava ocupă locul 17 din 20, cu 4 puncte. Academica Clinceni, adversarul pe care îl întâlnește sâmbătă, de la ora 11:00, are 7 puncte.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Pe aceeași temă