Dunărea obține un punct cu Clinceniul și tremură cu gândul la retrogradare. Suporterii i-au cerut demisia lui Mihalcea

Marius ANGHEL 08 Oct. 2016, 18:54 Campionat

Astăzi, în etapa a 11-a, Dunărea Călărași a obținut pe teren propriu doar un egal, 0-0, din disputa cu Academica Clinceni, prea puțin pentru o formație care este atrasă în zona retrogradării. Călărășenii au ajuns la -5 în clasamentul adevărului, cu un punctaj de număr ghinionist (13).

Partida cu Clinceni a fost una foarte importantă pentru echipa lui Adrian Mihalcea. Jucătorii echipei de pe malul Borcei și-au dorit victoria, au alergat, s-au zbătut, dar nu au reușit să și puncteze. Cea mai importantă fază de gol a meciului a avut loc în partea secundă, atunci când Ciocâlteu a scăpat singur cu portarul Matache și în loc să șuteze la poartă i-a pasat lui Licu și acesta pierde faza oportună de a marca. Până atunci, doar câteva faze sterile au fost consemnate la ambele porți.

0-0 este un rezultat care nu ajută Dunărea. Un punct în condițiile de față poate însemna o demisie a antrenorului. Mihalcea nu a fost pe placul suporterilor la finalul partidei. Aceștia i-au cerut tehnicianului să plece și i-au scandat numele lui Ionel Ganea, fostul antrenor al călărășenilor.

Echipa are nevoie de stabilitate în asemenea condiții. Eliminată și din Cupă, Dunărea luptă acum doar pentru a scăpa de zona retrogradării. Obiectivul echipei călărășene a fost locurile 1-6 la începutul acestui sezon, având în vedere performanța de anul trecut. Acum, situația este cu totul alta. Începând de la conducerea clubului până la banca tehnică, toți au o vină pentru parcursul dezastruos al echipei din aceste 11 etape scurse deja. În pauza de iarnă sau poate mult mai devreme este nevoie de o analiză clară. Din cauza rezultatelor slabe, acum, Mihalcea dă vina pe șefii clubului că nu i-au adus jucătorii doriți de el în vară, iar conducerea dă vina pe autorități că nu le-a acordat suma necesară de bani pentru a face performanță la Călărași în acest nivel.

Etapa următoare, Dunărea are un alt meci important, tot acasă, cu Unirea Tărlungeni, pe 15 octombrie.

DUNĂ‚REA CĂ‚LĂ‚RAȘI – FC ACADEMICA CLINCENI 0-0

C. Lungu (cpt.) – Ibrian, Bg. Panait, Bg. Șandru, D. Barna – Preoteasa, P. Radu – Kanda, Ciocâlteu (Val. Balint 69), Licu (Bg. Danciu 71) – M. Ștefan (V. Petre 82)
Rezerve neutilizate: Gab. Popa – Țenea, Sil. Ilie, Dincă
Antrenor: Adrian Mihalcea

Matache (cpt.) – Vențer, M. Marin, R. Crișan, Cip. Perju – Ad. Udrea, C. Predescu (Cocîrlă 84) – C. Gheorghe (Butean 87), Fl. Ștefan, Antohi – Lemnaru (M. Coman 67)
Rezerve neutilizate: Rudnițchi – Andr. Nițu, A. Gojnea, Chebac
Antrenor: John Ene

Stadion: „Ion Comșa” (Călărași); Arbitru: Ionuț Coza (Cernica); Asistenți: Florin Iacob și Erchian Ionus (ambii din Constanța).

Articol și foto de Cătălin NIȚU (Ediția)

Marius ANGHEL 08 Oct. 2016, 18:54 Campionat
Pe aceeași temă