Dulcea rămâne neînvins pe banca CSM-ului, însă își atenționează jucătorii. „Nu înțeleg aceste greșeli personale destul de mari. Nu avem presiune”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 23 Apr. 2016, 23:58 Campionat
Dulcea rămâne neînvins pe banca CSM-ului, însă își atenționează jucătorii.**

Aflat la prima experiență ca antrenor principal în Liga a II-a, Adrian Dulcea rămâne neînvins pe banca CSM-ului, după trei jocuri din play-out. Sâmbătă, echipa din Râmnicu Vâlcea a remizat pe teren propriu cu Olimpia Satu Mare, după ce oaspeții au reușit să deschidă scorul.

„Până la urmă, cred că egalul este echitabil, am avut și noi și ei părți ale jocului foarte bune. Cred că prima repriză am dominat-o, am primit un gol care ne-a dat un pic înapoi, dar mă bucur că ne-am creat multe ocazii, au fost acțiuni de poartă. Reușim încet, încet, să ajungem la finalizare mult mai ușor. Felicit Olimpia pentru punctul scos aici, a arătat un fotbal de calitate, a jucat de la început până la final. Este o remiză care ne pune în gardă pentru jocurile viitoare, trebuie să le tratăm foarte serios, pentru a evita orice probleme pe final”, a spus Dulcea la conferința de presă susținută după jocul cu Satu Mare, scor 1-1.

Tânărul tehnician din Zăvoi acuză greșelile personale pe care le fac jucătorii săi. „Trebuie să avem grijă cum tratăm lucrurile în viitor, am văzut că ne supunem singuri presiunii adversarului, prin greșelile personale destul de mari pe care le facem. Nu prea înțeleg aceste greșeli, suntem echipa de pe primul loc în play-out, nu avem o presiune foarte mare asupra noastră. Trebuie să reglăm asta, dacă vom greși mai puțin sunt convins că nu vom mai avea probleme”, a mai spus Adrian Dulcea.

CSM Râmnicu Vâlcea a acumulat 25 de puncte după desfășurarea meciului cu Olimpia și ocupă prima poziție în play-out, la șapte puncte de sătmăreni, cei care se află pe locul de baraj.

Articol scris de Adi Georgescu
 

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 23 Apr. 2016, 23:58 Campionat
Pe aceeași temă