Dulcea, nervos după prima sa înfrângere pe banca CSM-ului. „Infatuarea noastră a făcut să pierdem meciul. Ne credem o echipă de play-off”

Marius ANGHEL 30 Apr. 2016, 15:30 Campionat
Dulcea, nervos după prima sa înfrângere pe banca CSM-ului.**

La felul cum au decurs lucrurile în prima parte a reprizei secunde a meciului cu Șoimii, cu un joc destul de consistent din partea vâlcenilor, cu câteva ocazii și golul de 1-2, completate apoi de eliminările lui Daniel Dan și Alex Leucuța (față de una singură dincolo – Firțulescu), era greu de crezut că oltenii pot pierde puncte în Podgorie.

S-a întâmplat ca „șoimii” să aibă un final perfect de meci și să câștige cu 3-2, eșecul supărându-l foarte tare pe tânărul antrenor al CSM-ului, Adrian Dulcea, care înregistrează astfel prima înfrângere de la venirea sa la Râmnicu Vâlcea. „E greu să-mi găsesc cuvintele după un astfel de joc, un joc pe care, în condiții normale, trebuia să câștigăm. Și mă refer la atitudinea pe care trebuia s-o avem până la final. Din păcate, infatuarea noastră a făcut să pierdem meciul, în condiții cel puțin ciudate, adică superioritatea numerică, de care, în loc să profităm, ne-am bătut joc. Felicit pe domnul profesorul Muzsnay și echipa din Pâncota că a reușit să întoarcă rezultatul. Sincer, mi-aș fi dorit să am azi în teren o echipă cu atitudinea celei gazdă”, a punctat Adrian Dulcea.

Întrebat dacă înfrângerea are ceva efect din moment ce Râmnicu Vâlcea rămâne pe primul loc în play-out, cu șanse – totuși – mici de a mai fi prinsă din urmă, fostul atacant al lui FC Argeș a adăugat: „Mă deranjează foarte tare această înfrângere. În momentul actual, putem fi surpriza negativă a acestui play-out dacă nu vom privi lucrurile cu seriozitate și cu o atitudine normală. Sper să revenim cu picioarele pe pământ și în cele 6 jocuri ce au mai rămas de disputat să demonstrăm că avem un lot de Liga a 2-a. Se pare că abordăm acest play-out crezându-ne o echipă de play-off  și demonstrăm că nu este cazul”.

Dragoș Firțulescu a fost primul dintre cei trei jucători eliminați în meciul din Podgoria arădeană și singurul din tabăra oaspeților: „Dragoș e unul dintre cei mai experimentați jucători ai noștri, trebuie să fie un factor de echilibrul. Din păcate ieșirea sa necontrolată mă pune pe gânduri. Sigur și eliminarea sa de pe teren ne-a încurcat, dar mai ales felul în care am privit noi lucrurile după ce am condus cu 2-1. S-ar putea  ca unele schimbări la nivelul lotului în cel mai scurt timp să fie benefice”, a mai punctat Dulcea.

După acest eșec, CSM Râmnicu Vâlcea a pierdut din avansul pe care îl avea în fruntea play-out-ului, acum mai având doar 3 puncte mai mult față de Șoimii și patru față de Olimpia, echipa care e pe locul 3 și merge la barajul de menținere în Liga 2.

Text și foto: Sport Arad

Marius ANGHEL 30 Apr. 2016, 15:30 Campionat
Pe aceeași temă