Dulcea e ironic: „Dacă am ajuns să fim plătiți de Măciuca înseamnă că am ajuns rău”

Marius ANGHEL 26 May. 2013, 16:23 Campionat
Dulcea e ironic:**

Adrian Dulcea a fost cel mai bun jucător al grupării din Trivale și al jocului în disputa cu Corona Brașov. Atacantul alb-violet a înscris trei goluri, FC Argeș reușind astfel să se întoarcă cu un punct din această deplasare.

„Mă simt foarte bine și încep să cred că mai pot juca doi ani. A fost un meci bun, atât băieții cât și toată lumea din cadrul clubului au vrut să arate că, indiferent de condițiile pe care le are FC Argeș, va ieși cu fruntea sus din campionat. Sperăm ca viitorul lui FC Argeș să arate așa cum a arătat până în sezonul 2008-2009, acum am trecut printr-o perioadă destul de grea și am jucat în liga a doua, dar cine va fi din vară, indiferent că va fi același finanțator, primăria sau un alt investitor să arate că vrea performanță și să revenim în liga întâi.”, a declarat Dulcea.

Atacantul piteștean a comentat și revenirea suporterilor alături de echipă. „Este cea mai mare bucurie faptul că ei au revenit alături de noi. Cred că și prin jocul făcut în ultimele etape am arătat că nu avem nimic de pierdut și am vrut să le arătăm că avem caracter„.

Piteștenii au fost acuzați la finalul partidei că în meciul cu Brașov au jucat pentru Damila Măciuca, echipă contracandidată la promovarea în liga întâi.

„Sincer dacă am ajuns să fim plătiți de Măciuca înseamnă că am ajuns rău. Noi ne-am făcut treaba pe teren, ne-am apărat corect șansele și așa vom face și în următoarele etape. Noi jucăm doar pentru FC Argeș, pentru Nicolae Dobrin și pentru suporteri.”, a încheiat Adrian Dulcea.

Text și foto: Sport Argeș

Marius ANGHEL 26 May. 2013, 16:23 Campionat
Pe aceeași temă