Doman: „Toate echipele care vin în Giulești parcă înnebunesc și fac meciul vieții lor”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 10 Nov. 2013, 10:17 Actualizat: 10 Nov. 2013, 10:18 Campionat
Doman:  „Toate echipele care vin în Giulești parcă înnebunesc și fac meciul vieții lor”

Fotbalistul echipei Rapid, Cătălin Doman, a declarat sâmbătă seară, după victoria din meciul cu Dunărea Galați, că acest succes a fost obținut cu dificultate și că toate formațiile care vin în Giulești „parcă înnebunesc și fac meciul vieții lor”.

„Am obținut o victorie grea, toate echipele care vin în Giulești parcă înnebunesc și fac meciul vieții lor. Văd aici atmosferă, suporteri și se automotivează în loc să fie intimidați. (…) Nu știu dacă Alexandru Ioniță valorează cinci milioane, dar cred că face jumătate. Să plece pentru că bani pe el sunt bineveniți”, a spus Doman.

Nicolae Vasile s-a declarat mulțumit de rezultat: „Am întâlnit o echipă care nu a arătat că e pe ultimul loc. Bine că ne-am trezit în repriza a doua și am reușit să câștigăm. Nu contează că am făcut-o cu 1-0, importante sunt punctele”.

Formația Rapid a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Dunărea Galați, într-un meci din etapa a XIII-a a primei serii din Liga a II-a. Golul a fost marcat de Lukanovici, în minutul 65.

Sursa: Mediafax

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 10 Nov. 2013, 10:17 Actualizat: 10 Nov. 2013, 10:18 Campionat
Pe aceeași temă