„Doctorul” Tudor, revine la Râmnicu Vâlcea

Mihai Andries 08 Oct. 2012, 15:45 Campionat

După fix un an, Laurențiu Tudor revine în Zăvoi și va conduce antrenamentul din această după-amiază. După desființarea Snagovului, „Doctorul” a dat uitării disensiunile cu acționarul majoritar Cătălin Rufă și a revenit la Vâlcea, sperând că va avea rezultate mai bune ca în primul mandat.

„Mă întorc pentru jucători, pe mulți îi cunosc foarte bine, sper să facem treabă bună. În mare parte, Cătălin mi-a acceptat condițiile, vin cu Sorin Bucuroaia ca secund și cu un preparator fizic. În plus, voi încerca să găsesc și alți sponsori, știu starea precară în care se află clubul” a spus „Doctorul”.

Noul tehnician, Laurențiu Tudor este cel care alături de impresarul Radu Mătăsăreanu, l-a adus pe Cătălin Rufă în urmă cu doi ani să investească în Zăvoi. Prietenia strânsă dintre cei doi a fost afectată în perioada cât „Doctorul” a antrenat Vâlcea. Rufă l-a numit mereu „un antrenor târșelos”, în timp ce Tudor s-a plâns, ca toți foștii antrenori, că patronul nu ia jucătorii propuși de el, ci alții recomandați de terțe persoane.

Acum, cei doi s-au împăcat și fac din nou echipă la Rm. Vâlcea. Mai mult, Sorin Bucuroaia revine și el chiar ca secund la cererea lui Tudor, deși în urmă cu un an a fost înlăturat pentru că l-a denigrat pe „Doctor” în fața patronului. Deși s-au scurs doar șase etape, Laurențiu Tudor este al patrulea tehnician din acest sezon al CSM-ului, după Artimon, Șerbănică și Șchumacher, patronul Rufă amenințând să bată la Vâlcea recordul național la numărul de antrenori într-un sezon.

Articol scris de Adi GEORGESCU

Mihai Andries 08 Oct. 2012, 15:45 Campionat
Pe aceeași temă