„Din acest moment am intrat în lupta pentru evitarea retrogradării”. Dulcea spune ce probleme are echipa sa

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 12 May. 2016, 15:43 Campionat

Fără victorie în ultimele trei etape de play-out, CSM Râmnicu Vâlcea tremură din toate încheieturile pentru salvarea de la retrogradare, deși toți jucătorii și cei doi antrenori consideră că echipa merita să fie în play-off. În cele cinci etape de play-out, CSM a reușit să câștige doar cu Reșița și Tărlungeni, prima retrogradată și a doua cu șanse minuscule să evite ajungerea în Liga 3. Mai mult, în ultimele două jocuri, Vâlcea a fost „întoarsă”, deși avea superioritate pe tabelă și avantaj numeric.

Antrenorul CSM-ului, Adrian Dulcea, a subliniat jocul bun din prima repriză a meciului de miercuri cu Universitatea Cluj, dar și căderea din partea secundă. „Au fost două reprize total diferite. Prima parte a fost una foarte bună pentru noi, cred că cea mai bună de când sunt eu aici, ne-am creat multe ocazii mari, am reușit să marcăm, să aducem mingea în fața porții, am avut posesie și agresivitate bună. A doua parte, a început cu un gol pe care nu-l prefiguram, în sensul că eram în superioritate numerică și începuserăm repriza de 22 de secunde. Apoi am arătat ca o echipă lipsită de experiență, sau, apăsată de o miză care, de fapt, deocamdată nu exista. Am luat decizii greșite, mă refer cum am finalizat acțiunile, dar și cum am tratat unele acțiuni, am intrat într-un joc de luptă cu adversarul, care, pe noi, ne dezavantajează”, a spus Adrian Dulcea.

Tehnicianul CSM-ului subliniază că, din acest moment, echipa sa este în luptă pentru evitarea retrogradării. „Din acest moment, însă, cred că și noi suntem în aceași linie cu celelalte echipe din play-out și am intrat într-o luptă de lungă durată, care se poate duce până în ultima etapă. Sunt zece zile în care jucăm trei meciuri foarte importante pentru noi și pentru viitorul nostru. Avem o echipă bună, dar care are momente de relaxare care, nu sunt normale, la fel ca și la Pâncota, unde am pierdut trei puncte. Dacă mă gândesc, U Cluj a marcat la singura acțiune pe spațiul porții, în rest, nu a intrat în ultimii 30 de metri spre poarta noastră, pun asta și pe seama ghinionului. Cel mai tare am suferit însă la capitolul finalizare”, a mai spus Dulcea.

Cu cinci etape rămase de disputat până la finalul sezonului, CSM Râmnicu Vâlcea se află pe locul 1 în play-out, cu 26 de puncte, cu patru mai multe față de Șoimii Pâncota, echipa aflată pe locul 3, cel care duce la barajul de menținere în Liga 2. „U” Cluj e pe loc retrogradabil, cu 5 puncte mai puține față de olteni.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 12 May. 2016, 15:43 Campionat
Pe aceeași temă