Derby-ul Chindia – Petrolul, pus să încheie etapa a 24-a. Balotești – SSC Farul e mai interesant pentru televiziunile naționale decât UTA – ACS Poli. Programul meciurilor și televizărilor

Marius ANGHEL 05 Mar. 2019, 15:28 Campionat
Derby-ul Chindia - Petrolul, pus să încheie etapa a 24-a. Balotești - SSC Farul e mai interesant pentru televiziunile naționale decât UTA - ACS Poli.** Programul meciurilor și televizărilor

A treia etapă de Liga 2 programată în 2019, a 24-a a sezonului și a cincea a returului, aduce și unul dintre derby-urile dintre cele cinci echipe care luptă în acest moment pentru promovare. Duminică, de la ora 15:00, în încheiarea rundei, la Târgoviște, pe stadionul „Eugen Popescu”, are loc meciul dintre Chindia și Petrolul. Dâmbovițenii au avut un început ezitant, cu două victorii obținute la limită, 3-2 cu Aerostar și 1-0 cu FC Argeș, în timp ce prahovenii au și făcut un prim pas greșit, după 2-0 cu Pandurii, duminica trecută remizând pe teren propriu, scor 1-1 cu Metaloglobus. Niciuna dintre cele două formații nu vor să piardă vreun punct, fiindcă Snagovul și Clinceniul, primele două clasate, ar putea să se îndepărteze și mai mult. Bineînțeles, partida de la Târgoviște va fi televizată.

La TV va putea fi urmărită și întâlnirea dintre CS Balotești și SSC Farul, sâmbătă, de la ora 11:00. E o partidă care implică două echipe aflate în lupta pentru evitarea retrogradării. Ilfovenii sunt pe locul 17, în timp ce constănțenii pe 18. E un joc preferat să fie transmis de cele trei televiziuni deținătoare de drepturi din Liga 2, în detrimentul unui derby al vestului între UTA și ACS Poli. Chiar dacă timișorenii nu au susținerea fanilor CVUCS, aceasta este deținătoarea palmaresului vechii Politehnica. Dacă televiziunile naționale nu sunt interesate de UTA – ACS Poli, acesta va putea fi urmărit totuși pe TV Arad.

Tot sâmbătă, în același interval orar cu meciul de la Balotești, sunt programate alte cinci jocuri, la Petroșani, București (Metaloglobus), Târgu Jiu, Snagov și Arad.

Și tot sâmbătă, de la ora 15:00, la Timișoara, pe arena Știința, joacă ASU Politehnica cu Aerostar.

În fine, duminică, înainte de Chindia – Petrolul, au loc alte două jocuri care vor fi televizate. De la ora 11:00 joacă Academica Clinceni și Ripensia, în timp ce de la ora 13:00 se întâlnesc Luceafărul Oradea și Universitatea Cluj.

Desfășurarea LIVE-TEXT a meciurilor din campionatul Ligii 2 o poți urmări doar pe Liga2.ro, singurul site național care promovează fotbalul din ligile inferioare.

VEZI CLASAMENTUL LIGII 2 și GOLGHETERII

Programul etapei a 24-a:

sâmbătă, 9 martie, ora 11:00
Energeticianul – FC Argeș    
Metaloglobus București – CS Mioveni    
Pandurii Târgu Jiu – Daco-Getica București     
CS Balotești – SSC Farul Constanța
DigiSport 1, TelekomSport 1, Look TV 
Sportul Snagov – Dacia Unirea Brăila     
UTA Arad – ACS Poli Timișoara     

sâmbătă, 9 martie, ora 15:00
ASU Politehnica Timișoara – Aerostar Bacău   

duminică, 10 martie, ora 11:00
Academica Clinceni – Ripensia TimișoaraDigiSport 1, TelekomSport 1, Look TV     

duminică, 10 martie, ora 13:00
Luceafărul Oradea – Universitatea Cluj DigiSport 1, TelekomSport 1, Look TV     

duminică, 10 martie, ora 15:00
Chindia Târgoviște – Petrolul Ploiești DigiSport 1, TelekomSport 1, Look TV     

Etapa a 25-a, neprogramată:

sâmbătă, 16 martie, ora 11:00
UTA Arad – Luceafărul Oradea    
ACS Poli Timișoara – Academica Clinceni    
Ripensia Timișoara – Sportul Snagov     
Dacia Unirea Brăila – CS Balotești     
SSC Farul Constanța – Pandurii Târgu Jiu     
Daco-Getica București – Metaloglobus București     
CS Mioveni – Chindia Târgoviște     
Petrolul Ploiești – Energeticianul     
FC Argeș – ASU Politehnica Timișoara     
Aerostar Bacău – Universitatea Cluj

VEZI CLASAMENTUL LIGII 2 și GOLGHETERII

Foto: Petrolul Ploiești

Marius ANGHEL 05 Mar. 2019, 15:28 Campionat
Pe aceeași temă